; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubirile actriţei Jacqueline Bracamontes

11 May 2010

Viaţa amoroasă a actriţei Jacqueline Bracamontes a trecut de multe ori prin filtrul camerelor de luat vederi.

Protagonista telenovelei Predestinaţi' (difuzată în prezent de postul Acasă) nu şi-a găsit încă jumătatea care să o ducă în faţa altarului. Zvonurile privind o aventură cu William Levy au existat încă de la începutul filmărilor pentru serialul în care cei doi joacă foarte convingător. Strategie de marketing sau nu, actriţa are câteva antecedente'. Se pare că ea are o slăbiciune pentru colegii de breaslă, printre fostele ei iubiri numărându-se actorii Valentino Lanus şi Arturo Carmona.

Chimia dintre William Levy şi Jacqueline Bracamontes a fost vizibilă încă de la primele scene fierbinţi pe care au trebuit să le filmeze împreună. Mai mult, în mai 2009 (în timpul filmărilor la Predestinaţi') Jacqueline s-a despărţit de iubitul ei de atunci, impresarul Fernando Schoenwald. Fanii au sperat că ruptura dintre actriţă şi partenerul ei s-a produs din cauza farmecelor irezistibile ale lui William. Mai ales că, de foarte multe ori, Jacqueline şi-a exprimat prin presă admiraţia faţă de colegul ei, spunând că arată senzaţional'. De asemenea, producătoarea telenovelei Predestinaţi', Carla Estrada, a declarat că Levy şi Bracamontes formează, în opinia ei, cea mai frumoasă pereche de pe micul ecran.

Jacqueline Bracamontes şi William Levy

Totuşi, Jacqueline a infirmat zvonurile punctând că doar personajul ei, Maria Jose, simte ceva puternic pentru William Levy'. Suprinzător, actorul în vârstă de 29 de ani, deşi e căsătorit cu Elizabeth Gutierrez şi are doi copii, nu a fost deranjat de ştirile apărute considerând că apropierea convingătoare de pe micul ecran îi transformă în profesionişti'.

E greu totuşi să nu remarci frumuseţea lui Jacqueline (30 de ani), mai ales când alţii, mai avizaţi, o confirmă. De curând, ea fost desemnată de către revista Quien' cea mai elegantă femeie din Mexic, iar People en español' a inclus-o pe lista celor mai frumoase 50 de vedete latino ale momentului. Înainte să îşi înceapă cariera ca actriţă, Jacqueline a lucrat ca model, a câştigat concursul Nuestra Belleza Mexico' în anul 2000, iar un mai târziu a reprezentat Mexicul la Miss Universe. Deşi are forme de invidiat (gurile rele spun că ea ar fi suferit de anorexie la un moment dat), actriţa nu a acceptat până acum să pozeze dezbrăcată, deşi ofertele venite din partea revistelor pentru bărbaţi au curs mereu.

Jacqueline Bracamontes şi Valentino Lanus

Cea mai mediatizată relaţie a lui Jacqueline a fost cea cu actorul Valentino Lanus (35 de ani, partenerul ei din telenovela Toantele nu merg în rai' difuzată anul trecut de postul Acasă). Cei doi au fost împreună patru ani şi jumătate până în 2006, spre finalul relaţiei apărând acuze de infidelitate din partea amândurora. Jacqueline ar fi avut în paralel o relaţie cu actorul Arturo Carmona, iar Valentino ar fi înşelat-o cu actriţa Vanessa Guzman.

.

.

.

Arturo Carmona

Părinţii lui Jacqueline l-au iubit foarte mult pe Valentino şi chiar l-au considerat parte din familia lor şi, de aceea, în momentul despărţirii, nu au fost de acord cu deciziile fiicei lor, dar au preferat să nu intervină prea mult în viaţa ei amoroasă ca să nu o îndepărteze de ei. Imediat după ce a încheiat povestea de dragoste cu Lanus, Jacqueline a început să se afişeze cu Arturo Carmona (33 de ani), iar părinţii ei din nou şi-au exprimat dezamăgirea că actriţa a ales un tip divorţat, aflat într-un scandal mediatic cu fosta lui soţie, Alicia Villareal. Relaţia dintre Jacqueline şi Arturo nu a durat însă decât patru luni.

.

.

..

Kikin Fonseca

Pasiunea pentru fotbal a actriţei (ea fiind microbistă şi chiar comentatoare sportivă) s-a concretizat' în 2007 într-o idilă cu fotbalistul mexican, Francisco “Kikin” Fonseca (30 de nai). Nici cu acesta Jacqueline nu a rezistat prea mult, ea dându-i papucii după numai două luni, motivul fiind relaţia la distanţă'. Amuzant a fost că Fonseca a aflat că actriţa a terminat-o cu el când i s-a luat un interviu la radio. Întrebat cum comentează despărţirea de Bracamontes, fotbalistul a spus enervat că nu este adevărat' şi a închis telefonul. În cele din urmă, cei doi au rămas buni prieteni.

.

.

Jacqueline Bracamontes şi Fernando Schoenwald

.

Ultimele ştiri despre viaţa amoroasă a lui Jacqueline Bracamontes scot la iveală faptul că actriţa şi-ar fi reluat relaţia cu impresarul Fernando Schoenwald. Cei doi au format un cuplu de la începutul lui 2008 până în mai 2009, însă paparazii i-au surprins zilele trecute din nou împreună.

.

Citeşte despre telenovela “Predestinaţi” , în care joacă Jacqueline Bracamontes, difuzată de postul Acasă TV la ora 20.30.

.

.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare