; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubirea pluteşte în aer pentru tinerii din LaLa Band

18 February 2013

Pe 14 februarie, membrii trupei LaLa Band au susţinut la CinemaPRO un concert special dedicat îndrăgostiţilor. Eroii serialului Pariu cu viaţa' de la Pro TV au petrecut alături de cei mai înfocaţi fani o seară specială, în care cântecele de dragoste au fost în ton cu proiecţia specială a filmului Cronicile Casterilor: A 16-a lună'.

De-a lungul concertului, Criss şi Vlad s-au întrecut în cadouri şi mesaje de dragoste. La fiecare melodie pe care au cântat-o împreună, Vlad i-a oferit lui Criss câte un trandafir roşu, iar Criss i-a oferit câte o declaraţie de dragoste.

Vlad a avut parte de surprize şi pe 16 februarie, când a împlinit 20 de ani şi a fost sărbătorit în cadrul unui concert la Cluj. Iubita sa, Cristina Ciobănaşu, i-a făcut o surpriză şi i-a adus părinţii, sora şi cumnatul la Cluj, fără ca el să aibă nici cea mai mică bănuială ce i se pregăteşte. După prima piesă cântată de cei doi îndrăgostiţi, I want to grow old with you', pe ecran au aparut mai multe filmuleţe cu urări de la fani pentru ziua lui Vlad. Copleşit de emotii, tânărul a izbucnit în plâns.

Concertul de la Cluj nu s-a terminat însă atât de bine şi pentru Alina Eremia, care din cauza epuizării fizice, a avut nevoie de îngrijiri medicale, ea neputând să mai iasă pe scenă la ultimele două piese de grup.

vlad-si-criss

Picture 1 of 8

Vlad şi Criss

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare