; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubire şi onoare, noua telenovelă de la Acasă

05 July 2010

Radu Vâlcan, Diana Dumitrescu şi Mădălina Drăghici joacă în cel mai exotic proiect MediaPro Pictures, care debutează din toamnă la Acasă. Telenovela se va numi Iubire şi onoare' şi spune povestea unei iubiri imposibile dintre un arab şi o româncă.

În centrul acţiunii se află şeicul Amir bin Hussein el Jisr (Radu Vâlcan), fiul cel mai mic al emirului Hussein, conducătorul micului şi bogatului emirat al luminii, Beled el Nur. Deşi are toate femeile la picioare, Amir se îndrăgosteşte nebuneşte de Ilinca Stuttman (Mădălina Drăghici), o tânără româncă de 23 de ani din Constanţa. Iubirea lor va fi pusă la încercare de intrigile frumoasei, dar diabolicei Oxana (Diana Dumitrescu), fiica unui magnat rus.

Amir are multe umbre în suflet, dar şi loc suficient pentru multă dragoste şi încredere în cei din jur. Îşi iubeşte părinţii, o iubeşte pe Ilinca sincer şi din toată inima, este capabil de sentimente puternice. Este un personaj greu de jucat, dar am dorinţa să-l fac credibil şi iubit de cei de acasă', a spus Radu despre personajul său.

Pentru că este la început de drum în cariera de actor, fostul prezentator de la Poveştiri adevărate' a fost în Statele Unite timp de o lună unde a urmat un curs de actorie: Am mers alături de prietenul meu, Tudor Petruţ, la câteva întâlniri ale unuia dintre cele mai puternice sindicate de la Hollywood. Acolo am participat la o serie de workshop-uri la care am mai desluşit câteva din secretele actoriei. Am întâlnit mulţi actori la început de drum, ca şi mine, care băteau la porţile afirmării şi i-am admirat pentru seriozitatea şi ambiţia lor. În Los Angeles sindicatele actorilor sunt foarte puternice şi-ţi pot oferi, dacă eşti membru, intrarea la Hollywood. Acolo l-am cunoscut pe Djimon Hounsou, partenerul lui Leonardo DiCaprio din filmul Blood Diamond'. Ne-am reîntâlnit apoi în aeroport şi m-a surprins când m-a salutat şi mi-a urat succes în carieră', a povestit Radu.

La rândul ei, Diana Dumitrescu este foarte entuziasmată de rolul din Iubire şi onoare': Personajul meu este foarte frumos, un caracter bine conturat, cu ţintă precisă şi calcă tot în picioare pentru a obţine ceea ce vrea. Este special, dar diabolic în acelaşi timp', a spus ea.

În telenovelă mai apar, printre alţii, Marin Moraru şi Maia Morgenstern.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare