Homepage  / Seriale coreene

Iubire imposibilă, noul serial coreean difuzat la Prima TV. Când este premiera

Iubire imposibilă, noul serial coreean difuzat la Prima TV. Când este premiera

de Roxana Mirea,

Serialul sud-coreean din 2011, „Iubire imposibilă” / „The Princess Man”, va fi difuzat la Prima TV. Serialul are 24 de episoade, iar pe actorii din rolurile principale telespectatorii i-au mai văzut și în alte producții. Iată care este povestea din „Iubire imposibilă” 

„Iubire imposibilă”, un nou serial la Prima TV 

Îndrăgostiți de serialele coreene? Captivantele povești continuă! 

Prima TV difuzează un nou serial. Este vorba despre „Iubire imposibilă” / „The Princess Man”, care va avea premiera pe postul TV vineri, 25 august, de la ora 16:30. Din distribuție fac parte Park Si-hu, Mun Chae won, Hong Su-hyun și Lee Min-woo.  

Serialul, care a mai fost difuzat și de TVR 1 și TVR 2 în trecut, are 24 de episoade, iar pe actorii din rolurile principale i-ați mai văzut și în alte producții. Chae-won Moon a mai apărut în „Legendele palatului: Pictorul de la curte” și are un rol important în „Good Doctor”, de la Netflix. Shi-hoo Park a mai jucat în „Hoţul fantomă”. 

Povestea din serialul sud-coreean Iubire imposibilă 

Acţiunea este plasată la jumătatea secolului al XV-lea, în timpul domniei dinastiei Joseon, când stabilitatea regatului coreean este ameninţată de lăcomia prinţului Suyang, fratele regelui, care râvneşte la tron. Încercând să-l atragă de partea sa pe cel mai credincios ministru al regelui, Suyang îi propune acestuia o alianţă între familiile lor: căsătoria dintre fiica lui, Se-Ryung (Chae-won Moon), şi fiul ministrului, Seung-Yoo (Shi-hoo Park).  

Între timp, însă, regele află de planurile machiavelice ale fratelui său şi le dejoacă, hotărând să-şi mărite propria fiică, pe prinţesa Kyung, cu tânărul Seung-Yoo. Dar ceea ce a început ca un joc neserios între Se-Ryung şi Seung-Yoo se transformă în curând într-o iubire pură şi profundă. Despărţiţi de soarta care, iniţial, urma să-i unească, fără să ştie că taţii lor sunt duşmani de moarte, înconjuraţi de crude intrigi politice, cei doi tineri trăiesc o poveste de dragoste imposibilă, ca un Romeo şi o Julietă ai Orientului Îndepărtat. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton