; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iubire cu iz indian

04 January 2010

indiaDin 11 ianuarie, telenovela „India' promite să-i ţină pe amatorii de poveşti de dragoste imposibile lipiţi de televizor.

Scenarista hitului „Clona' (Glória Perez), locuri de filmare impresionante (din Brazilia, India şi Dubai), o coloană sonoră bine scrisă şi o poveste de dragoste interzisă (între Maya şi Bahuan, doi indieni cu orgini diferite). Aceasta a fost reţeta succesului în cazul telenovelei braziliene „India' (2009), care va fi difuzată din ianuarie de postul Acasă. Producţia a primit un premiu Emmy Internaţional anul trecut şi a fost unul dintre cele mai urmărite programe din Brazilia, reuşind să popularizeze cultura indiană aici (turiştii brazilieni s-au orientat spre India, cărţie despre această ţară au intrat în lista celor mai bine vândute, iar bijuterii ca cele purtate de protagonistă au umplut magazinele).

Scenariul – în care secvenţele de flashback joacă un rol important – are în centru o poveste care începe în anii 50 (când India se afla în tranziţia spre democraţie) şi se continuă până în prezent. Maya (Juliana Paes), fiica unor negustori tradiţionalişti, care îi caută un soţ ca Raj (Rodrigo Lombardi), se îndrăgosteşte de Bahuan (Márcio Garcia), care studiază în S.U.A. şi face parte dintr-o castă considerată nedemnă în India. Suferinţele prin care trec Maya şi Bahuan pentru a fi împreună sunt povestite pe fondul diferenţelor dintre culturile estică şi vestică.

Telenovela va fi difuzată de luni, 11 ianuarie, de la 21.30, pe postul Acasă

(Citiţi textul integral în revistă.)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare