; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Îţi ordon să mă iubeşti!

20 April 2013

Fernando Colunga, Blanca SotoJesus Garcia (Fernando Colunga) este un tânăr născut în Mexic care decide să plece în Chicago după ce se desparte de iubita sa, Veronica (Claudia Alvarez). El lucrează într-o pizzerie, în paralel ca ospătar la un restaurant, iar noaptea învaţă pentru a deveni economist.

Într-o zi, el descoperă că are o fiică pe nume Valentina (Maria Jose Mariscal) cu fosta sa iubită. Jesus se întoarce în Monterrey, ajutat de un delincvent care îi spune că îi face rost de bilet de avion gratis dacă va transporta o geantă cu haine pentru un copil orfan. În aeroport bagajul lui pare suspect şi din acest motiv este arestat de către ofiţerii de poliţie. El încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi îşi recapătă libertatea pe cauţiune, dar rămâne cu antecedente penale.

Jesus merge să îşi cunoască fiica, însă mama acesteia îi spune că dacă doreşte să intre în viaţa copilului lor trebuie să îşi facă ordine în viaţă şi să îşi găsească un serviciu. Din păcate, din cauza trecutului îi este foarte greu să obţină un loc de muncă. După mai multe încercări, obţine un interviu pentru un post de contabil la o firma.

Aici o cunoaşte pe Alma (Blanca Soto) directoarea executivă a companiei, pe care o salvează dintr-un accident. Ajuns la interviu, pe care îl susţine cu Alma însăşi, lui Jesus i se oferă un post de secretar. El acceptă jobul fără să ştie însă despre ce funcţie este vorba. Când află că va fi secretar, Jesus îi jigneşte pe ceilalţi angajaţi şi astfel câştigă antipatia colegilor, a şefilor şi a preşedintelui firmei, logodnicul Almei. Cu toate acestea, pe Jesus îl aşteaptă experienţe de neuitat şi o poveste de dragoste incredibilă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare