; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Curea barbati 24b biz negru (1)

Îți dorești curele de bărbați calitative și frumoase? Iată recomandările noastre!

01 February 2021

Cureaua este un accesoriu indispensabil din ținutele bărbătești, așa că trebuie aleasă cu grijă. Indiferent dacă ne referim la curele ideale pentru ținute casual sau curele elegante, în primul rând trebuie să primeze calitatea acestora. De aceea, în continuare vrem să îți prezentăm câteva curele barbati de la Marelbo, pe care le poți comanda online sau cumpăra direct din magazin (cu siguranță ai un magazin Marelbo în orașul tău). Curelele Marelbo sunt realizate din piele naturală și au un preț excelent, de producător, fiind fabricate în România. Sperăm să îți placă produsele pe care ți le vom prezenta!

O curea neagră, simplă ca design, reprezintă o alegere clasică și se potrivește în orice ținută. Poți purta cureaua neagră atât la pantaloni din stofă, dar și la blugi sau pantaloni din bumbac. Dacă ești în căutarea unei curele negre de calitate, recomandarea noastră este aceasta: Curea barbati 45b biz negru. Este disponibilă în opt mărimi (începând de la 95 cm) și este realizată din piele naturală la exterior și piele SALPA (fibre din piele naturală) la interior. Are o lățime de 3,3 cm și o cataramă pătrată bicoloră, personalizată cu sigla Marelbo.

Tot o curea neagră îți prezentăm în continuare, însă este una potrivită în special ținutelor casual, datorită design-ului acesteia. Este vorba despre Curea barbati 38bc negru. Și aceasta este disponibilă în 8 mărimi (din 5 in 5 cm) și este fabricată din piele naturală atât la exterior, dar și la interior. Lățimea curelei este de 3.5 cm, iar catarama este bicoloră (negru și gri), fiind decorată cu sigla Marelbo. Așa cum spuneam, poți purta cureaua la ținute casual-sport și cu siguranță vei observa cât de frumos se încadrează în acestea.

Ce spui despre o curea cu două fețe? Un astfel de accesoriu este ideal dacă nu vrei să investești foarte mulți bani sau dacă ești genul de persoană care călătorește des și nu vrea un bagaj voluminos, deoarece te poți bucura practic de două curele. Dacă ți-am stârnit curiozitatea, îți recomandăm un astfel de accesoriu: Curea barbati 35b negru+biz negru. O parte a curelei este netedă, iar cealaltă are decorată cu striații ușoare. Se potrivește perfect atât ținutelor elegante, dar și celor casual, așa că merită investiția.

Tot din categoria curelelor cu două fețe îți prezentăm și o Curea barbati 35b bicolor negru+maro. În cazul acesteia, diferența este și mai mare, deoarece una dintre părți este neagră, iar cealaltă maro, astfel încât chiar te poți bucura de două curele diferite, fără efort. Cureaua este realizată din piele naturală și are o cataramă simplă, fiind ușor de asortat la orice ținută.

Ultimul produs pe care ți-l prezentăm este o Curea barbati 34b a maro, perfectă pentru ținute casual sau smart-casual. Poate reprezenta pata de culoare de care ai nevoie pentru a întregi orice ținută, așa că merită să ai un astfel de accesoriu în garderobă.

În încheiere, am vrea să știm ce fel de curele porți de obicei și ce părere ai despre cele prezentate!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare