; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Itati Cantoral

Itati Cantoral are probleme cu alcoolul

16 October 2013

2012 Padres Contra El Cancer Gala with Eva LongoriaDupă ce, la începutul lunii septembrie, a confirmat că va fi protagonista unei mini-serii TV care prezintă viaţa cântăreţei Jenni Rivera, lucrurile au luat o altă întorsătură pentru actriţa de telenovele Itati Cantoral (38 de ani).

Conform latingossip.com, Itati (“Sărmana Maria”) a fost dată afară de producători, la o săptămână după începerea filmărilor, pentru că ar avea probleme cu alcoolul. Ea a fost văzută în repetate rânduri, pe platouri, consumând diverse băuturi alcoolice (în special bere), iar acest lucru nu a fost deloc pe placul familiei lui Jenni, care şi-a dat acordul pentru realizarea acestei producţii biografice.

Producătorii nu au vrut să comenteze faptul că Itati bea prea mult, declarând că actriţa a părăsit distribuţia pentru că avea nişte contracte pe care le semnase dinainte şi pe care trebuia să le onoreze.

Ei au găsit însă o înlocuitoare în persoana lui Jacqueline Alcala, o cântăreaţă originară din Sonora, Mexic. Artista seamănă vizibil cu regretata Jenni Rivera, care a murit în decembrie 2012, la 43 de ani, într-un accident de avion.

Mini-seria, intitulată “Yo soy Jenni”, va avea zece episoade.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare