; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Luca argentero

Italianul Luca Argentero („DOC – În mâinile tale”, AXN) s-a însurat. Modul inedit în care și-a dus mireasa la primărie

14 June 2021

Luca Argentero, unul dintre cei mai populari actori italieni ai momentului, datorită succesului serialului „Doc – În mâinile tale', difuzat la noi joia, la AXN, s-a căsătorit recent, într-o ceremonie intimă, cu alesa inimii sale, modelul și influencerul Cristina Marino.

Perechea s-a căsătorit sâmbătă după-amiază, 5 iunie 2021, la primăria din Città della Pieve, un orășel din regiunea italiană Umbria, într-o ceremonie discretă, la care au asistat doar câțiva invitați: doi martori, niște prieteni și un fotograf.

Deși unele site-uri italiene au vorbit de o nuntă secretă, de fapt, mireasa – modelul și influencerul Cristina Marino – anunțase încă din martie că ea și actorul se vor căsători vara aceasta și că își doresc o ceremonie cât mai simplă, nu doar din cauza pandemiei, ci pentru că nu vor să facă prea mare tevatură. Iar în zona Umbria, cuplul are o casă unde a petrecut toată perioada pandemiei.

 

Luca Argentero (43 de ani) și Cristina Marino (30 de ani) au devenit astfel oficial soț și soție, la un an după venirea pe lume a primului lor copil, micuța Nina Speranza (intenția celor doi era ca mariajul să aibă loc tot anul trecut, însă pandemia le-a schimbat planurile). Aceasta este a doua căsătorie pentru Argentero, care a mai fost însurat, între 2009 și 2016, cu actrița Myriam Catania.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Cristina Marino (@cristina__marino)

 

Pentru nuntă, mirii au ales amândoi Armani. Mireasa a purtat o rochie albă din dantelă macramé din colecția Giorgio Armani Privé, creată special pentru ea, scrie www.iodonna.it. Actorul, pe de altă parte, a ales să poarte un costum albastru clasic din trei piese, Giorgio Armani Made to Measure.

 

După căsătoria civilă, Argentero și noua lui soție au părăsit centrul orășelului Città della Pieve într-o motocicletă cu ataș, într-o ipostază care a făcut deliciul celor aflați pe străzile orașului.

 

@karimtrabelsi20matrimonio @lucaargentero #attore #italia #italiano #SummertimeChallenge #ConGoDaddyPuoi #Ringochallenge21 #lucaargentero♬ suono originale – karimelena

 

Mai multe detalii despre nuntă a dat mireasa, pe Instastories:

 

„În seara de dinainte de ceremonie am organizat o cină alături de cei dragi nouă, iar sâmbătă ne-am căsătorit în grădina casei noastre, petrecând printre măslini. A fost o sărbătoare a iubirii', a declarat Cristina Marino, acum doamna Argentero.

 

Imediat după nuntă, mirii au plecat în vacanță, pe coasta amalfitană, pentru câteva zile de relaxare într-o vară care, cel puțin pentru Luca Argentero, este foarte aglomerată. Actorul a început deja filmările pentru sezonul 2 din „Doc – În mâinile tale', așteptat la toamnă la Rai, iar din noiembrie va filma alături de turcul Can Yaman pentru noua versiune „Sandokan'. 

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Luca Argentero (@lucaargentero)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare