; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eduardoyanezdestilandoamor2007pres

Istoria se repetă! Telenovelistul Eduardo Yañez, implicat într-un nou scandal

19 January 2021

Celebrul actor de telenovele, care în urmă cu patru ani s-a luat la ceartă și a lovit un jurnalist pe covorul roșu, își pierde din nou răbdarea în fața presei.

Un episod similar s-a întâmplat în urmă cu câteva zile. Eduardo Yañez și-a ieșit din fire, din nou, după ce un reporter i-a adresat o întrebare incomodă.

Întrebarea cu pricina se referea la un zvon apărut în presa mexicană. Conform acestuia se speculează că actorul Jose Pablo Minor ar fi fost concediat din noua telenovelă în care lucrează alături de Eduardo, din cauză acestuia din urmă, întrucât Yanez a precizat că nu se ridică la nivelul lui și că i se pare „dezgustător'.
 
Vizibil deranjat de întrebări Eduardo i-a rugat în primă instanță pe reporteri să nu îi mai adreseze întrebări legate de bârfe:
„De ce mereu provocați? Eu sunt amabil răspund și tu vii cu prostii. Nu ești jurnalist, vezi ce zic?', au fost declarațiile lui Eduardo Yanez.
 Totodată, actorul a vorbit jignitor la adresa presei, în special i-a adresat injurii celui care a îndrăznit să îi pună întrebări legate de zvonul din presă. 

De asemenea, el i-a cerut să scoată microfonul pentru că nu păstra distanța regulamentară adresându-i în continuare cuvinte urâte, evident supărat.

 
 
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare