; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Istoria prinde viata

18 May 2009

Ben Stiller petrece inca “O noapte la muzeu”, cea de-a doua din cariera sa de actor, filmul urmand sa aiba premiera cinematografica pe 22 mai.

O comedie precum “O noapte la muzeu 2”, in care-i putem vedea impreuna pe Ben Stiller, Robin Williams, Owen Wilson si Ricky Gervais, aproape ca nu mai are nevoie de nicio prezentare, mai ales ca succesul primului film al seriei, lansat cu mai bine de doi ani in urma, este inca o buna carte de vizita. De aceasta data, actiunea are loc in Institutul Smithsonian din Washington, cel mai mare complex muzeal din lume, fapt ce reprezinta o premiera in lumea cinematografica (este prima productie hollywoodiana de asemenea proportii care este filmata in cadrul complexului).

In noul film, Larry Daley (Ben Stiller) a devenit un inventator de succes si crede ca modesta slujba de paznic la muzeu este doar o simpla amintire. Dar cand Muzeul de Istorie Nationala este inchis pentru reparatii, fostii lui prieteni sunt depozitati in Institutul Smithsonian, unde trezesc la viata si celelalte exponate. Larry se grabeste sa ajunga in Washington, unde va incerca sa-i opreasca pe faraonul Kah Mun Rah (Hank Azaria), Ivan cel Groaznic (Christopher Guest), Napoleon Bonaparte (Alain Chabat) si Al Capone (Jon Bernthal). Lui ii sare in ajutor Amelia Earhart (Amy Adams), de care ajunge sa se indragosteasca.

de Cristian Horga

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare