Homepage  / Vedete româneşti

Fiica lui Nosfe, a doua aniversare fără tată. Ce mesaj dureros a transmis soția artistului: „Iubitule, mulțumesc pentru cel mai frumos cadou”

Fiica lui Nosfe, a doua aniversare fără tată. Ce mesaj dureros a transmis soția artistului: „Iubitule, mulțumesc pentru cel mai frumos cadou”
11

de Cristina Țapu,

Iris, fiica Mădălinei Crețan și a regretatului rapper Nosfe, a împlinit 8 ani, iar atmosfera care a învelit-o a fost una de sărbătoare. Mădălina s-a asigurat că cea mică are o zi de naștere ca în povești și este înconjurată de prietenii dragi și cei care o iubesc. De altfel, Mădălina a transmis și un mesaj emoționant.

Iris Crețan, a doua aniversare fără tatăl său, Nosfe

Tatăl lui Iris a murit în luna octombrie 2022 din cauza unui infarct miocardic, deși criticii săi susțineau că substanțele interzise pe care le-ar fi consumat au contribuit la decesul prematur al acestuia. De când a murit Nosfe, Mădălina a fost încercată de sentimente contradictorii, însă a făcut tot ce i-a stat în putință pentru ca celei mici să nu-i lipsească nimic și să nu resimtă pregnant lipsa tatălui.

De ziua ei, Iris a avut parte de o petrecere pe cinste și a fost înconjurată de familie. În plus, Mădălina a scris un mesaj emoționant adresat fiicei sale. În finalul acestuia, ea i-a adresat câteva cuvinte și celui care i-a fost partener de viață și pe care l-a iubit enorm, Darius, cunoscut sub porecla de Nosfe în rândul fanilor.

„Într-o zi, când vei crește, voi avea o casă curată, cafea fierbinte și toată ziua pentru mine și cred că treaba asta îmi va frânge inima. Până atunci, mulțumesc pentru fiecare zi binecuvântată din acești 8 ani, iubirea mea mică și magică!

Mama ta o să mute mereu munții pentru tine, va seca oceanele, va lupta împotriva celor imbatabili, te va învăța ce sunt iubirea și puterea și își va arăta cum să nu te mulțumești cu puțin, când tu meriți tot ce este mai bun.

Ești o binecuvântare, o stea care strălucește. Iubitule, mulțumesc pentru cel mai frumos cadou pe care mi l-ai oferit vreodată”, a fost mesajul pe care Mădălina Crețan l-a scris pe contul personal de Instagram.

Mădălina și Iris merg la terapie pentru a putea procesa cele petrecute

Mădălina Crețan încă suferă după dispariția fulgerătoare a lui NOSFE. Soția regretatului artist își crește acum singură fiica, pe Iris, care întreabă mereu ce s-a întâmplat cu tatăl ei, scrie protv.ro.

madalina-cretan-spune-ca-fiica-ei-intreaba-mereu-de-nosfe-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Copilul întreabă de Nosfe, da, de multe ori îmi zice ‘unde e tati?’. Însă, nu reușesc să îi răspund la această întrebare, nu știu de ce, nu găsesc încă forța în mine. De când a murit soțul meu, mergem la terapie împreună. Și este bine. Doar așa putem depăși ce s-a întâmplat în familia noastră”, mărturisea Mădălina Crețan în urmă cu mai mult timp.

De ce Mădălina Crețan nu a impus reguli la înmormântarea soțului ei

Moartea soțului devenise subiect de primă pagină și, în ciuda mediatizării agresive, Mădălina a explicat de ce nu a impus reguli stricte la înmormântarea soțului ei.

Motivul pentru care noi am decis să facem acest lucru public a fost pentru fanii lui, pentru oamenii care i-au îndrăgit muzica, cei care l-au cunoscut și l-au iubit. Pentru oamenii care îi trimiteau mesaje atunci când erau pe patul de spital, în preajma unei transfuzii de celule stem. Sau treceau prin alte clipe grele, medical vorbind. Pentru băieții care n-au avut tați și i-au cerut lui un sfat. Și atunci mi s-a părut corect pentru acești oameni ca ei să-și poată lua rămas bun într-o oarecare măsură de la acest om care a însemnat mult mai mult pentru ei decât un simplu cântăreț pe o scenă”, a mai declarat ea, emoționată, la Kanal D2.

Sursă foto: Instagram Mădălina Crețan – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton