; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Iris a lansat videoclipul piesei „Poți spune orice”

Iris a lansat videoclipul piesei „Poți spune orice”

02 February 2018

IRIS a lansat videoclipul celui mai nou single, „Poți spune orice', primul material înregistrat în noua formulă a trupei. Noua piesă este o adevărată sincronizare perfectă, single-ul fiind înregistrat cu două seturi de tobe. Tată și fiu, Nelu și Cristi Dumitrescu, asigură în sincron ritmul și puterea noului single.

Despre această piesă, textierul acesteia, George Costinescu, declară că textul piesei „Poți spune orice' lasă la discreția ascultătorului posibilitatea de a interpreta, într-un sens sau altul, mesajul:

Acesta poate fi o metaforă la adresa vieții moderne văzută ca un joc, un joc ce poate deveni periculos, ce-l poate trimite pe individ până pe marginea prăpastiei sau dincolo de ea; sau poate fi înțeles ca pe un mesaj adresat omului obsedat, subjugat de putere, bani, politică, gaming etc. Sau poate fi un mesaj direct adresat celui ce s-a îndepărtat periculos de mult de realitatea vieții … poți spune orice! Când jocu-ți alege soarta / Realitatea-i alta!'.

Videoclipul piesei a fost realizat de George Petroșel, în studioul Stage Expert.

Activitatea trupei continuă într-o nouă componență ce îi are în prim-plan pe membrii consacrați Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator al trupei), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator al trupei) și Relu Marin (claviaturi), cărora li s-au alăturat muzicienii Costi Sandu (voce), Alin Moise (chitară), George Costinescu (chitară bass) şi Cristi Dumitrescu (tobe).

„Prin acest nou început ne dorim să ducem mai departe numele și tradiția IRIS, să revenim la origini, la muzica rock simplă și curată, nu că până acum nu am făcut-o, dar ne dorim să continuăm acest lucru. Niciodată nu ne-am gândit că vor fi alți colegi, întotdeauna ne-am bazat pe fiecare membru care a venit în IRIS și care a pus sufletul pentru trupa IRIS. Ne dorim ca oamenii să fie lângă noi, noi facem muzică pentru ei, pentru oameni, nu pentru noi. Sper ca întotdeauna IRIS să nu dezamăgească publicul și ne dorim să ajungem cât mai departe', precizează fondatorul și liderul trupei IRIS, Nelu Dumitrescu.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare