Homepage  / Vedete româneşti

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil. Ce a spus despre banii primiți de la fiica lui. „Nu are importanță suma”

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil. Ce a spus despre banii primiți de la fiica lui. „Nu are importanță suma”
7

de Redactia Tvmania,

Irinel Columbeanu a apărut pentru prima oară la TV, după ce s-a mutat la azil. Miercuri, 11 octombrie, fostul om de afaceri a apărut în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, unde a vorbit despre cum i s-a schimbat viața și cum l-a ajutat fiica lui, Irinuca.

Irinel Columbeanu, pentru prima oară la TV de când s-a mutat la azil

Obișnuit cu viața de lux, Irinel Columbeanu trece acum printr-o schimbare majoră. Fostul milionar de la Izvorani, în vârstă de 66 de ani, a ajuns să locuiască la azil, după ce problemele de sănătate, dar și cele financiare, i-au pus capac.

Îmbrăcat într-un costum crem, la care a asortat o cămașă galbenă și o cravată, Irinel Columbeanu a apărut în platoul emisiunii alături de Ioan Cassian, proprietarul azilului unde locuiește. Cristi Brancu a inițiat conversația cu cei doi, el l-a și întrebat pe Irinel Columbeanu cum a decis să se mute acolo.

Îmbrăcat într-un costum deschis la culoare, la care a asortat o cămașă galbenă și o cravată, Irinel Columbeanu a apărut în platoul emisiunii de la Prima TV însoțit de Ioan Cassian, proprietarul azilului unde s-a mutat recent, scrie libertatea.ro. Cristi Brancu a început conversația cu cei doi, el l-a și întrebat pe Irinel Columbeanu cum de a luat hotărârea de a se muta la azil.

Irinel Columbeanu: „Nu are cine să mă îngrijească acasă”

„Beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am dus pe tatăl meu acolo și știam despre ce e vorba, am luat legătura cu domnul Cassian, am văzut că este în funcțiune acest centru pentru seniori și am hotărât să mă instituționalizez acolo”, a spus fostul om de afaceri, care a recunoscut că e mulțumit cu noul său stil de viață.

„N-am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine acolo. Voi sta acolo sper eu cât mai mult. In rest, eu acolo socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu e luat peste picior, că ce caută acolo”, a zis el.

Și a continuat: „Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament”.

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil Citeşte întreaga ştire Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil. Confirmă că a primit bani de la fiica Irina „Nu are importanță suma”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

După ce s-a mutat la azil, Irinel Columbeanu a primit mai multe vizite, printre care și vizita unei doamne, despre care nu a vrut însă să dea prea multe detalii. „M-au vizitat foarte mulți prieteni. Fosta mea prietenă Oana, ea m-a vizitat acolo, în legătură cu ceilalți, cu scuzele de rigoare, nu…am prefera să nu le dau numele”.

Irinel Columbeanu a primit bani de la fiica din America

Pe lângă faptul că Irinel Columbeanu beneficiază de o ofertă și achită un preț mai mic decât ar fi trebuit pentru camera de la azil, în ajutorul său au sărit și câțiva prieteni buni. De asemenea, și Irina Columbeanu i-a trimis bani. „Ce m-a impresionat e că și Irina mi-a trimis niște bani. A ținut ea să îmi trimită. Mă rog, o sumă…cred că nu are importanță suma”, a spus el în emisiunea „Exclusiv VIP” de la Prima TV.

Recent, într-o altă emisiune, Irinel Columbeanu a recunoscut că a păstrat legătura cu Monica Gabor, fosta soție, și cu Irina, fiica lor, care e stabilită în America.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita”, a declarat fostul om de afaceri Irinel Columbeanu.

Sursa foto: captură foto, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton