Homepage  / Vedete româneşti

Irinel Columbeanu, motivul pentru care s-a mutat la azil. Ce probleme are fostul milionar

Irinel Columbeanu, motivul pentru care s-a mutat la azil. Ce probleme are fostul milionar
12

de Roxana Mirea,

Irinel Columbeanu, în vârstă de 66 de ani, a ajuns să locuiască la azil, după ce problemele de sănătate, dar și cele financiare, i-au pus capac. Fostul milionar a povestit că a primit un ajutor neașteptat din partea fiicei sale și a explicat care sunt motivele pentru care a ales să se mute la azil.  

Irinel Columbeanu a primit bani de la fiica lui, Irina 

S-a retras la un centrul de seniori și spune că se simte foarte bine. Este vizitat de puțini prieteni, are suportul fiicei, Irina și al fostei soții, Monica, și se pregătește să scrie o nouă carte. Irinel Columbeanu a venit într-un studio de televiziune la Cristi Brancu, în emisiunea Exclusiv VIP de la Prima TV. Fostul milionar a povestit că a primit cel mai așteptat ajutor și cel mai mare suport din partea fiicei lui, Irina, care locuiește acum în America. 

„M-a impresionat că Irina mi-a trimis niște bani, a ținut să îmi trimită, este un copil extraordinar. Nu m-am sfătuit cu Irina și cu Monica despre mutarea la casa de seniori, doar le-am anunțat, le-am trimis poze, Irina știa locul de când tatăl meu locuia acolo. Monica mi-a transmis că mă susține și se bucură de decizia mea, pe care o consideră corectă și benefică pentru mine.” 

Irinel Columbeanu a explicat și de unde a plecat ideea de a renunta la locuința dintr-un cartier rezidențial din nordul Capitalei pentru a se mută într-un centru de seniori. 

Ideea mi-a venit deoarece situația mea a fost așa. Acolo unde am locuit până în prezent, locuind singur, m-am gândit că dacă mi se înrăutateste starea fizică, nu avea nimeni cum să mă îngrijească, nu putea să facă nimic din ceea ce trebuia făcut pentru un om la nevoie. Și, beneficiind de experiența anterioară a faptului că l-am vizitat pe tata, am luat legătura cu domnul Casian și am hotărât să mă institutionalizez aici”, i-a spus Irinel Columbeanu lui Cristi Brancu. 

Irinel Columbeanu, în emisiunea Exclusiv VIP, de la Prima TV

Cine îl vizitează pe Irinel Columbeanu la azil 

Printre cei care i-au trecut pragul în centrul de seniori s-a aflat și câteva doamne. „M-au vizitat prietenii apropiați, fosta mea iubită Oana a venit să mă vadă. În legătură cu ceilalți, aș preferă să nu le dau numele. Am citit comentariile de pe internet, nu toată lumea consideră așa, însă țin să le spun celor preocupați de soarta mea că mă simt foarte bine la căminul domnului Casian și am de gând să rămân aici cât s-o putea.” 

Irinel Columbeanu merge mai departe, însă are nevoie de ajutorul prietenilor. La Exclusiv VIP el a vorbit despre starea lui materială din prezent. „Nu stau bine financiar, am mai avut tentative de a revitaliza din vechile afaceri, dar nu au fost încununate de succes. Ar fi trebuit să mă abțin de la multe cheltuieli făcute, însă nu regret. Așa a vrut Dumnezeu pentru mine.” 

Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil Citeşte întreaga ştire Irinel Columbeanu, prima apariție la TV, după ce s-a mutat la azil. Confirmă că a primit bani de la fiica Irina „Nu are importanță suma”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Ce oferte primește Irinel Columbeanu din partea unor femei 

Fostul milionar nu stă nici cu sănătatea mai bine. „Am făcut un AVC în 2001, am mai avut apoi probleme, am fost internat la Elias, mi s-a pus un stent pe carotidă. Acum mă simt foarte bine iar medicii nu îmi dau voie să mănînc dulciuri. Alcoolul este exclus, dar nu simt niciun regret.” 

Irinel Columbeanu spune că încă este curtat. „Există tentative de contact din partea tinerelor doamne, nu numai din România, ci chiar și din Los Angeles. Domnul Casian a fost alături de mine când m-a invitat o doamnă la Târgoviște, la dânsa acasă. Mă invita să locuiesc la ea pentru o perioadă mai lungă de timp. Se gândea chiar și la căsătorie.” Însă există și o persoană care pare interesantă pentru Irinel.  „Este o doamnă care și-a manifestat dorința să mă viziteze acolo și o cheamă Anne-Marie.” 

Ce-cariera-isi-doreste-sa-aiba-Irina-fiica-lui-Irinel-Columbeanu-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 12

Irinel Columbeanu speră să stea cât mai mult la azil 

La casa de seniori Irinel Columbeanu are parte de îngrijiri speciale, face ședințe de kinetoterapie și vorbește cu colegii lui. „Nu am ajuns așa de rău pentru că eu mă simt foarte bine și voi sta acolo sper cât mai mult. În rest, eu socializez cu ceilalți colegi și mi-am dat seama că toată lumea este foarte bine îngrijită și nimeni nu este luat peste picior.” 

În emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, în exclusivitate, Irinel Columbeanu a abordat și subiecte tabu. „Nu m-am gândit niciodată la sinucidere, consider că e o mișelie, nu ai voie să iei viața nimănui, nici pe a ta însuți. Acest gând nu m-a traversat niciodată.” 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton