; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irinel Columbeanu la 40 de intrebari cu Denise Rifai_KANAL D (1)

Irinel Columbeanu este următorul invitat în cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

11 December 2020

Omul de afaceri Irinel Columbeanu vine marți, 15 decembrie la 40 de întrebări cu Denise Rifai', emisiune difuzată, de la 23:00, la Kanal D! Controversatul om de afaceri, a cărui avere era estimată, în trecut, la zeci de milioane de euro și a cărui viață s-a desfășurat, de cele mai multe ori, pe prima pagină a taboidelor, va face lumină în ceea ce privește viața personală, dar și asupra presupuselor motive care l-au proiectat în afara clasamentelor cu bogații României.

Aflat, de-a lungul anilor, în atenția presei, atât prin prisma relațiilor amoroase cu personaje mondene, cât și prin expunerea divorțului de Monica Gabor, Irinel Columbeanu s-a aflat în ultima perioadă într-un con de umbră. Dispariția din peisajul monden a omului de afaceri a fost pusă de presă și pe seama falimentului, odată cu pierderea domeniului de la Izvorani.

Așa cum prevede regulamentul emisiunii, Irinel Columbeanu va avea la dispoziție 2 minute să răspundă la fiecare dintre cele 40 de întrebări adresate de Denise Rifai, în ediția de marți a emisiunii difuzate la Kanal D.

Cum ați putut pierde 150 de milioane de Euro?, V-ați găsit alinarea în pastile și alcool?', V-a iubit Monica Columbeanu?', Plecarea Irinei în SUA este eșecul vieții dumneavoastră?', Sunteți un afemeiat?', Este astăzi Irinel Columbeanu un om învins?', sunt doar câteva dintre întrebările tăioase adresate celebrului om de afaceri în ediția de marți seară a emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai', difuzată la ora 23:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare