Homepage  / Vedete româneşti

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația cu Monica Gabor. Cum este tratat acum de fosta soție

Irinel Columbeanu, adevărul despre relația cu Monica Gabor. Cum este tratat acum de fosta soție
12

de Roxana Mirea,

Irinel Columbeanu a oferit noi detalii despre relația pe care o are cu fiica lui, Irina. De asemenea, el a făcut dezvăluiri și despre Monica Gabor și despre cum este trata de aceasta în prezent. Cei doi au divorțat în anul 2011, în mare scandal privind custodia fiicei lor. 

Irinel Columbeanu, despre vizita făcută fiicei lui în America 

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au divorțat în anul 2011, după o căsnicie de cinci ani. Apoi, cei doi au dus bătălii în istanță pentru custodia fiicei lor, Irina. Fostul milionar a câștigat procesul și a avut grijă de Irina în primii ani. Apoi, în vara lui 2018, fostul om de afaceri a fost de acord ca Monica Gabor să o ia pe fiica lor în America. Așadar, Irina locuiește cu mama ei și cu iubitul acesteia, Mr. Pink. 

Invitat în podcastul „Vin la vorbă”, Irinel Columbeanu a vorbit despre relația lui cu Irina, dar și despre cum a fost tratat de Mr. Pink atunci când a fost în America.  

Este pe picioarele ei (n.r. – Irina). Am și vizitat-o în iulie 2023 și îmi pare bine că am reușit. Am constatat că este foarte bine îngrijită, atât de către mama ei, cât și de tatăl ei vitreg, ca să spun așa, e vorba de renumitul Mr. Pink”, a spus Irinel Columbeanu. 

El a spus că nu a locuit în casa Monicăi Gabor și a lui Mr. Pink din America, pe timpul vizitei. 

Nu, nu am stat. Am stat la un hotel din apropierea orășelului Malibu. Nu am vrut să deranjez, nu am vrut să invadez pe nimeni și nici nu am stat atât de mult pe cât mi-a recomandat Mr. Pink să stau. Mi-a zis: Dacă tot ai venit și vrei să mai stai, te rog lasă-mă să-ți plătesc eu biletul de avion. Ar fi însemnat să-l schimb și nu mai poți să-l schimbi după ce l-ai luat. Și atunci am stat numai cât timp a zis Irina că e pregătită să petreacă timp cu mine. Nu a fost decât o săptămână. Mă rog, așa a vrut ea”, a povestit Irinel Columbeanu, conform wowbiz.ro. 

Irinel Columbeanu, adevărul despre ajutorul primit de la Mr. Pink, iubitul Monicăi Gabor. Câți bani i-a trimis Irina (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Monica Gabor refuză să vorbeacă cu Irinel Columbeanu 

De asemenea, Irinel Columbeanu a spus că Irina, fiica lui, care are acum 16 ani, nu are de gând să se întoarcă în România.  

Nu, mi-a zis că nu mai vrea să vină în România. Eu îi respect dorința, cum de altfel i-am respectat și dorința de a trăi în continuare în America. Consider că așa trebuie să te comporți cu un copil, cu propria-ți fiică. Am fost fericit că a avut timp să stea cu mine, chiar dacă eu mi-aș fi dorit să stau mai mult, dar dorințele ei…”, a mai zis fostul om de afaceri, care locuiește de ceva vreme la azil. 

Fostul om de afaceri a spus că Monica Gabor nu s-a interesat de starea lui, nu l-a ajutat și nici nu îi mai răspunde la mesaje. Întrebat dacă în ultimii ani a vorbit cu ea, el a zis: „Nu. Am încercat să-i scriu, dar nu mi-a răspuns niciodată la mesaje, în schimb Irina mi-a răspuns”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton