Homepage  / Vedete româneşti

Irina și Răzvan Fodor, excursie în Londra. Au vizitat și celebrul muzeu Madame Tussauds: „Am fugit de acasă!”

Irina și Răzvan Fodor, excursie în Londra. Au vizitat și celebrul muzeu Madame Tussauds: „Am fugit de acasă!”
19

de Cristina Țapu,

Irina Fodor și Răzvan Fodor au un program încărcat, însă întotdeauna găsesc timpul necesar pentru a petrece momente de calitate în cuplu. De această dată, cei doi soți au ales să facă o escapadă în Londra, Marea Britanie. Prezentatoarea de la Antena 1 a împărtășit fanilior primele impresii.

Irina și Răzvan Fodor, excursie în Londra

Irina Fodor și Răzvan se bucură de un concediu de câteva zile în Londra, Marea Britanie. Prezentatoarea de la Antena 1 se află pentru prima dată în capitala Angliei și este fascinată de atracțiile turistice pe care le-a descoperit. Îndrăgostiții au vizitat și celebrul muzeu Madame Tussauds, iar Irina nu a ratat ocazia de a se fotografia alături de figurile de ceară ale reginei Elisabeta a II-a și a fostului rege consort.

irina 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 19

Irina este foarte activă pe rețelele de socializare, așadar a distribuit mai multe imagini din excursie și a vorbit despre aceasta. „Un pic am fugit de acasă. Chiar dacă am ajuns în multe colțuri îndepărtate din lume, e prima dată pentru mine în Londra și vreau, în timpul ăsta destul de scurt pe care îl petrecem aici, să înțeleg cât mai mult din orașul ăsta. Până acum, sunt taaare încântată și nu am prins nici vreme urâtă, dimpotrivă. Bine, de frig, e frig, dar chiar am mai văzut o rază de soare din când în când și până acum nu a plouat”, a scris Irina în dreptul imaginilor.

Irina Fodor și Răzvan Fodor s-au cunoscut în urmă cu mai bine de 16 ani, pe vremea în care Irina era încă studentă și făcea figurație pentru diferite filme și seriale. Artistul a fost fermecat de personalitatea și frumusețea Irinei, iar relația dintre ei s-a dezvoltat armonios. În 2010 și-au unit destinele, iar venirea pe lume a fiicei lor, Diana, nu a făcut decât să le consolideze legătura.

Fiica Irinei Fodor și a lui Răzvan s-a transformat într-o adevărată domnișoară

Anul acesta, Diana a împlinit 13 ani și s-a transformat deja într-o adevărată domnișoară care cucerește inimile celor din mediul online. Chiar dacă părinții ei au o agendă încărcată, familia Fodor dedică întotdeauna atenție copilului lor și timpului de neprețuit pe care îl petrec împreună. 

irina fodorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  10 / 19

Diana Fodor este pasionată de matematică, lucru care a făcut-o pe Irina Fodor să afirme, în glumă, că ea și soțul ei au impresia că cea mică nu este fiica lor. „Da, așa s-ar părea. Cred că nu e nici a lui, nici a mea. Ajungem la concluzia că nu-i copilul nostru” , a spus prezentatoarea.

„Nu prea vrea să vină în zona noastră de activitate, din ce spune, asta deși e foarte pasionată de muzică, de teatru, cântă la pian, ar avea stofă de artistă, dacă și-ar dori asta. Doar că la fel de mult îi plac științele naturii și are planuri să meargă pe zona de cercetare în viitor. Asta clar merge mână în mână cu o facultate peste hotare, dar mai are timp să se asigure că asta vrea sau altceva. Noi suntem aici, la prindere, gata să o susținem.”, povestea Irina Fodor, în cadrul unui interviu acordat pentru Revista Viva!

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton