; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina, Bobo, Cabral, Cosmin, Costi

Irina Rimes și Cabral vor fi adversari într-o nouă ediție „Pe Bune?!”

24 February 2020

Luni, de la 22:30, Irina Rimes și Cabral vor fi adversari într-o nouă ediție Pe Bune?!. Cosmin Natanticu o va avea în echipă pe Irina și vor lupta strategic, iar Cabral și Costi Diță vor exemplifica variantele de răspuns, spre amuzamentul tuturor. Ce l-a făcut pe Cabral să-și ia scaunul și să se mute în tabăra cealaltă, langă Irina, dar și cum va fi primit de adversari, vedem diseară.

 

Mihai Bobonete menține umorul la nivel înal și, pe lângă întrebările trăsnite, vine cu povești picante de pe vremea când era prezentator alături de Cabral. „Ăsta dă din casă, de aia am venit eu aici? Să râdă o țară întreagă de mine?', va spune Cabral.

 

„Un sânge de roman', „Talente', „Noi doi', „Ne dăm în toate' sunt printre cele 12 categorii de pe panou care le vor pune mari semne de întrebare jucătorilor. La ce metode recurgeau germanii medievali pentru a rezolva conflictele casnice și a preveni divorțurile, vor afla diseară Irina și Cosmin. În cealaltă tabără, Cabral și Costi vor fi uimiți de atracțiile nebune dintr-un parc tematic din Marea Britanie.

 

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din show. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare