Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, prima reacție după ce a fost acuzată că a jignit-o pe Theo Rose la Vocea României 2023. „ Asta trebuie să se oprească!”

Irina Rimes, prima reacție după ce a fost acuzată că a jignit-o pe Theo Rose la Vocea României 2023. „ Asta trebuie să se oprească!”
14

de Roxana Mirea,

Irina Rimes a avut prima reacție după ce a fost acuzată că a făcut-o pe Theo Rose să plângă la Vocea României, în ediția de vineri, 6 octombrie 2023. Artista spune că lucrurile au stat complet diferit față de cum s-au văzut la televizor.  

Irina Rimes, după ce a fost acuzat că a făcut-o pe Theo Rose să plângă 

Un val de reacții a izbucnit după un moment de la Vocea României, difuzat pe 6 octombrie, la Pro TV. Totul a pornit după ce Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu & Theo Rose au încercat să o convingă pe concurenta Andreea Oprea să meargă în echipa lor. După schimbul de replici acide dintre jurați, Theo Rose a izbucnit în lacrimi, iar fanii au acuzat-o pe Irina Rimes că ea este vinovată de acest lucru.  

Irina Rimes n-a mai putut să să ignore multitudinea de mesaje pe care le primește pe acest subiect și a făcut primele declarații.  

„De obicei eu hate-ul îl ignor, dar de data asta este foarte greu să ignor toate mesajele. (…) Asta trebuie să se oprească! Să asociezi pe cineva cu un gen muzical nu este o jignire! 

Eu tot timpul am avut o părere foarte bună despre Theo Rose! Tot timpul am zis în dreapta și în stânga că Theo Rose este una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit eu vreodată și că poate să cânte orice! Cum aș putea eu să jignesc un om despre care am o părere atât de bună?!”, a afirmat Irina Rimes, potrivit libertatea.ro.  

Theo Rose, după ce fanii au criticat-o pe Irina Rimes că a făcut-o să plângă la Vocea României 2023.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o” 

Irina Rimes spune că o admiră pe Theo Rose și că artista nu a plâns din cauza ei, ci din cauza faptului că, prin întreaga discuție care s-a iscat în platoul emisiunii, s-a atins o coardă sensibilă.  

„Am spus asta și public, i-am spus-o și ei, ea știe lucrul ăsta, noi ne respectăm reciproc și nu văd de ce a trebuit să sară lumea pe mine, având în vedere că Theo nu a plâns pentru că eu am jignit-o, ci pentru că am atins un punct sensibil și aici nu sunt eu de vină, aici este de vină opinia colectivă. (…) 

N-am considerat niciodată că muzica pe care o fac eu este mai presus decât muzica lăutărească, din contră, mereu am considerat că muzica lăutărească, folclorul și muzica populară sunt niște genuri cu valoare mult mai mare, pentru că ele conțin identitatea poporului”, a mai explicat artista în mediul online. 

Irina Rimes, după ce a fost acuzat că a făcut-o pe Theo Rose să plângă Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 14

Ce i-a spus Irina Rimes lui Theo Rose, la Vocea României, pe 6 octombrie 2023 

Andreea Oprea i-a convins pe Irina Rimes, Smiley și Horia Brenciu și Theo Tose să se întoarcă, la Vocea României, în ediția din 6 octombrie 2023 de la Pro TV. N-a durat mult și a luat naștere un schimb de replici acide între jurați, în lupta lor pentru concurentă.

„Andreea, vocea unui om ajunge să fie cumva rezultatul a tot ceea ce a studiat de-a lungul timpului și regăsesc în vocea ta multe genuri muzicale. Îmi place că, în sfârșit, găsesc alți oameni ca mine și mi se pare că în sfârșit lumea mea devine acceptată, normală. (…) Eu mă bucur că văd alți oameni care de acum încolo o să facă asta, ce am făcut și eu, să împrăștie din lumea asta cu sclipici”, a spus Theo Rose. 

Imediat, Irina Rimes a reacționat și a spus: „Adică ce? Vrei s-o duci în lăutărie?”.  

Nu. Asta ai înțeles tu din lumea mea? (…) Mă atacă acum, că cu asta o să mă atace… că n-avem ce să facem. Asta e crucea noastră!”, a spus Theo Rose. 

Apoi, discuțiile dintre antrenori s-au întețit, după ce Andreea a spus că ea cântă la nunți, alături de familia ei.   

Ulterior, Theo Rose a explicat și ea că nu a plâns din cauza Irinei Rimes.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton