; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Rimes

Irina Rimes pregătește cel mai amplu show al ei din 2020

05 February 2020

Irina Rimes, artista sensibilă care aduce întotdeauna emoții profunde prin melodiile ei, vine la The Concert cu cel mai amplu show din 2020. Irina va urca pe scena de la Romexpo pe 31 mai și va prezenta, în cadrul evenimentului-concept care va aduce împreună 13 dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România, un spectacol inedit, gândit special pentru această ocazie.

„Va fi un concert mare și special, tocmai de aceea și noi ne pregătim mult și special! Voi aduce în fața publicului un nou concept de concert, ceva ce n-am mai făcut până acum, dar simțeam nevoia să se întâmple. Concertul acesta este ocazia perfectă pentru a vă prezenta această nouă formulă. Vreau să rămână surpriză, așa că pot doar să vă spun că surpriza noastră implică o orchestră întreagă. Vă așteptăm să vedeți despre ce e vorba pe 31 mai la <>', a spus Irina Rimes.

Irina Rimes are un talent înnăscut de a hipnotiza oamenii prin melodiile ei, cu versuri pline de subînțeles și un timbru vocal inconfundabil. Cel mai recent album al artistei, COSMOS, reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile Irinei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare