Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, detalii inedite despre relația cu David Goldcher. Artista a fost cerută în căsătorie într-un mod foarte creativ

Irina Rimes, detalii inedite despre relația cu David Goldcher. Artista a fost cerută în căsătorie într-un mod foarte creativ
20

de Cristina Țapu,

Irina Rimes are o relație cu producătorul muzical David Goldcher de aproximativ patru ani. Artista nu se ferește să vorbească despre relația de cuplu, iar recent a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a făcut o serie de declarații inedite despre bărbatul iubit.

Irina Rimes, detalii inedite despre relația cu David Goldcher

Irina Rimes și David Goldcher au o relație de patru ani, iar artista are, în general, doar cuvinte de laudă la adresa bărbatului iubit. Cu toate acestea, și în cuplul lor există momente de tensiune, așa cum se întâmplă în cazul oricărei relații. Adesea ajung să se contrazică din cauza viziunii diferite pe care o au asupra melodiilor, a dezvăluit Irina Rimes.

Irina Rimes, antrenoare la Vocea României, a fost invitată la emisiunea moderată de către Cătălin Măruță și a făcut o serie de dezvăluiri neașteptate. Artista a mărturisit că intenționează să se căsătorească, însă nu se gândește cu nerăbdare la acest moment, vrând ca el să decurgă natural. Mai mult decât atât, ea a povestit că a fost cerută deja în căsătorie de către David Goldcher, dar nu cu un inel costisitor, ci cu un…elastic!

Irina-Rimes-14Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 20

„O să mă mărit când o să fie. Am făcut o dată o piesă în limba franceză, el s-a pus în genunchi și m-a cerut cu un elastic de păr. Eu nu vreau bijuterii, nu vreau inel, nu port, vreau o călătorie, Nu știu câți copii vreau, știu sigur că vreau să înfiez.”, a declarat artist, la PRO TV.

Recent, Irina Rimes a făcut noi declarații despre relația ei cu producătorul muzical și DJ-ul David Goldcher, pe care l-a cunoscut în Franța, la o sesiune de studio. Artista a spus că ea a făcut primul pas în relația lor. Ea spune că nu are răbdare și știe, în general, foarte bine ce își dorește.  

„Eu! (a făcut primul pas – n.red.) Normal că eu. Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine”, a mărturisit Irina Rimes, pentru Unica.ro. 

Așteptarea ia sfârșit pentru fanii emisiunii Vocea Românei! Pro TV a anunțat data oficială de începere al celui de-al 12-lea sezon al emisiunii care scoate la lumină cele mai bune voci din țară!

Irina Rimes face parte din antrenorii noului sezon „Vocea României”

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley și, pe scaunul dublu, Theo Rose și Horia Brenciu sunt pregătiți și determinați să-și formeze echipe cu voci senzaționale care vor face adevărate spectacole pe scenă!

Fiecare dintre ei își dorește să câștige finala, iar pentru asta, audițiile pe nevăzute sunt încărcate cu decizii importante, întrucât nu este suficient doar să se întoarcă, ci și să găsească argumentele potrivite pentru ca participanții să vină în echipa lor, dacă aceștia vor convinge mai mulți antrenori.

Vocea RomanieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  17 / 20

De-a lungul anilor, s-a scris istorie pe scena de la Vocea României! Cei care s-au înscris în competiția celui de-al 12-lea sezon, și au trecut de primele preselecții, se pregătesc să facă scena să vibreze. Telespectatorii vor putea urmări emisiunea începând cu data de 13 septembrie, conform anunțului oficial făcut de către trustul de televiziune de pe Pache Protopopescu.

Sursă foto: Instagram – PRO TV

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton