; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina rimes

Irina Rimes lansează clipul piesei „Dorule”, o melodie suavă care îi prezintă latura vulnerabilă

22 November 2019

Machiată discret, îmbrăcată într-un tricou simplu, privind direct în camera – Irina Rimes își arată latura vulnerabilă în clipul piesei „Dorule'. Melodia vorbește despre răni deschise ale sufletului, durerea dorului care se simte în tot corpul, inimi frânte.

Când îmi șterg lacrimile

Mă ustură palmele.

 

„Cu dedicație…piesa vorbește de la sine!', a spus Irina. Versurile sunt extrem de intense și aduc o încărcătură puternică întregii piese.

Irina Rimes are un talent înnăscut de a hipnotiza oamenii prin melodiile ale, versurile pline de subînțeles și vocea inconfundabilă.

Regia clipului este semnată de Bogdan Păun, imaginea de Alexandru Mureșan, iar producția de Loops Production. Producătorii muzicali și compozitorii acestei piese sunt Andrei Iulian Bănică și Alex Cotoi, iar textul este scris de Andrei Iulian Bănică.

            Link YouTubehttps://www.youtube.com/watch?v=86iOjL6-iIc&feature=youtu.be

Artista călătorește în prezent prin toată țara, în cadrul turneului de promovare a albumului „Cosmos'. COSMOS reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului. Următoarele orașe în care va ajunge Irina Rimes sunt: Craiova – 26 noiembrie, Pitești – 27 noiembrie și Ploiești – 28 noiembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare