; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina rimes cmbp instagram

Irina Rimes lansează „Cel mai bun prieten”, a treia piesă din „Trilogia II”

05 June 2018

După ce am aflat că Irina Rimes este unul din noii jurați de la „Vocea României, artista lansează cea de-a treia piesă a „Trilogiei II', „Cel mai bun prieten'. Cu un vibe diferit, piesa are un mesaj pozitiv și personal și marchează o nouă etapă pentru artistă, una cu și mai multă atitudine și încredere.  

 

Cel mai bun prieten este prima piesă despre mine și odată cu ea începe o nouă direcție în mzica mea. Este o piesă în care se va regăsi fiecare', spune Irina.

 

Cu versuri sensibile, dar puternice, care trădează o atitudine încrezătoare în forțele proprii, piesa „Cel mai bun prieten' încheie într-o notă pozitivă „Trilogia II'. Piesa a fost compusă de către Irina Rimes și Alexandru Cotoi, versurile îi aparțin artistei, iar producția lui Alexandru Cotoi. Regia videoclipului este semnată de către Bogdan Păun și imaginea de Alexandru Mureșan, într-un concept semnat de NGM Creative și produs de Loops Production.  

„Trilogia II' evocă lupta continuă, dar uneori în van, dintre individ și soartă și subliniază ideea că orice decizii am lua, destinul este unul prestabilit.  

Global EntertainmentGlobal Records, casă de discuri, Global Booking, agenție de impresariat, și Global Influencers, agenție de influencers marketing, reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carlas Dreams, Lariss, Nicoleta Nucă, Karmen, Lucia, MIRA, Lori Ciobotaru, Vanotek și influenceri de referință precum Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Laura Mușuroaea, Codin Maticiuc, BRomania, Flick, Laura Giurcanu, Selly și mulți alții.     

 

 

CITEȘTE ȘI:

 

Echipa de juraţi de la „Vocea României' se schimbă! Cântăreaţa Irina Rimes este primul nume divulgat!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare