; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Palme profile photo round cut

Irina Rimes, juratul emisiunii „Vocea României”, lansează videoclipul piesei „În palme”, filmat în Istanbul

05 September 2019

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „În palme', o melodie care vorbește despre rămășițele unei relații intense. Vizualul poetic, dar în acelasi timp minimalist, evidențiază durerea care rămâne după despărțire.

Clipul a fost filmat la Istanbul, iar geometria clădirilor, cadrele arhitecturale și jocurile de lumini creează un univers unic, rupt dintr-un film atemporal despre singuratate si regrete.

Irina a povestit: „În palme cred că este singura piesă scrisă în ultimii doi ani în care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creată într-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alături de Denis (The Motans), ce a compus refrenul și prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive întâlniri ale noastre. Mă bucur ca într-un final această piesa și-a găsit locul și timpul potrivit în linia mea de lansări.”

Irina a rămas fidelă stilului ei vestimentar pentru acest videoclip, alternând hainele colorate și supradimensionate cu cele negre, mulate, din latex. Artista apare în ipostaze inedite, suave, nud, aducând o notă de erotism videoclipului.

 

Pe Irina Rimes o putem vedea în rolul de jurat al emisiunii „Vocea României' la Pro TV,  începând de vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare