Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Palme profile photo round cut

Irina Rimes, juratul emisiunii „Vocea României”, lansează videoclipul piesei „În palme”, filmat în Istanbul

5 September 2019

Irina Rimes lansează videoclipul piesei „În palme', o melodie care vorbește despre rămășițele unei relații intense. Vizualul poetic, dar în acelasi timp minimalist, evidențiază durerea care rămâne după despărțire.

Clipul a fost filmat la Istanbul, iar geometria clădirilor, cadrele arhitecturale și jocurile de lumini creează un univers unic, rupt dintr-un film atemporal despre singuratate si regrete.

Irina a povestit: „În palme cred că este singura piesă scrisă în ultimii doi ani în care nu vorbesc despre mine sau despre trecutul meu. Piesa a fost creată într-o sesiune cu Alex Cotoi, la care am lucrat alături de Denis (The Motans), ce a compus refrenul și prerefrenul. A fost una dintre cele mai productive întâlniri ale noastre. Mă bucur ca într-un final această piesa și-a găsit locul și timpul potrivit în linia mea de lansări.”

Irina a rămas fidelă stilului ei vestimentar pentru acest videoclip, alternând hainele colorate și supradimensionate cu cele negre, mulate, din latex. Artista apare în ipostaze inedite, suave, nud, aducând o notă de erotism videoclipului.

 

Pe Irina Rimes o putem vedea în rolul de jurat al emisiunii „Vocea României' la Pro TV,  începând de vineri, 9 septembrie, de la ora 20.30. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare