Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, gata de etapa confruntărilor de la Vocea României. „Nu e ceva la care ai 100% controlul”. EXCLUSIV

Irina Rimes, gata de etapa confruntărilor de la Vocea României. „Nu e ceva la care ai 100% controlul”. EXCLUSIV
7

de Cătălina Matei,

De patru sezoane încoace, Irina Rimes luptă cu toate armele sale pentru a câștiga primul său trofeu la „Vocea României”, show-ul de talente difuzat de Pro TV. Inclusiv replicile dintre ea și Tudor Chirilă sunt tot mai incitante. Care sunt șansele sale de câștig?

După audițiile pe nevăzute, din 3 noiembrie, la „Vocea României”, va începe etapa confruntărilor – „Batlles”. Irina Rimes și ceilalți antrenori – Smiley, Tudor Chirilă, Horia Brenciu și Theo Rose vor avea fiecare o echipă formată din 14 concurenți care, în perechi, vor cânta în duet. La finalul cântecului, toți jurații își exprimă părerile personale despre prestația celor doi, după care antrenorul decide care concurent va merge mai departe în concurs.

Artista originară din Republica Moldova nu a câștigat, până acum, niciun sezon din cele patru în care afost antrenoare. Ce se va întâmpla acum?  Iată ce ne-a dezvăluit Irina Rimes!

Deja la al patrulea sezon pe scaunul de antrenor la „Vocea României”. Cu ce e diferit sezonul 11, din perspectiva ta, față de celelalte?

Fiind un show bazat destul de mult pe spontaneitate și decizii pe moment, în fiecare sezon sunt diferite lucruri ca strategiile, tipurile de emoții sau deciziile pe care le iei în funcție de starea pe care o ai. Cum perioadele sezoanelor sunt diferite, așa sunt și stările pe care le ai când începe sezonul.

Cum ți se par concurenții de anul acesta? Ce crezi că-i lipsește echipei tale și care ar fi punctul ei forte?

Anul ăsta îmi par mult mai echilibrați concurenții decât anul trecut, per total, iar nouă, antrenorilor, ne va fi un pic mai greu față de anul trecut; uite, încă un lucru pentru răspunsul de la prima întrebare.

Nu cred că lipsește ceva anume echipei mele. Toți sunt concurenți care bifează toate criteriile necesare pentru a câștiga un concurs ca „Vocea României.

irina-rimes-vocea-romaniei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Vei câștiga anul acesta?

Nu pot răspunde având siguranța cu da sau cu nu la întrebarea asta. Mi-ar plăcea să câștig, sunt multe motive pentru care am șanse să câștig, dar nu e ceva la care ai 100% controlul. Trăim și vedem, nu?

Irina Rimes, despre schimbul de replici cu Tudor Chirilă

Replicile dintre tine și Tudor Chirilă sunt memorabile. Când a reușit să te enerveze cel mai tare? Și cum ai trecut peste moment?

Mă provoacă mai mult decât mă enervează replicile dintre noi, deci totul e constructiv. Din spiritul competiției, nu punem la suflet aceste replici și uităm amândoi peste cinci minute

Un mic exercițiu de imaginație… cu cine dintre ceilalți antrenori ți-ar plăcea să împarți scaunul?

Mi-ar plăcea să împart scaunul cu fiecare dintre ei, câte un sezon, pe rând.

Ai o apariție și în show-ul „Săriți de pe fix!”. Care a fost cel mai nebunesc lucru pe care l-ai făcut până acum pe micul ecran?

Fix ăsta a fost cel mai nebunesc moment pe care l-am făcut pe micul ecran, și anume experiența de la Săriți de pe fix. A fost incredibil.

Ce pregătești pe plan muzical?

O să vă zic în mare: un album în română, un turneu, un mini turneu și un album în franceză.

„Cred că voi fi o mamă bună”

Ai avut deja parte de o vacanță exotică alături de David, logodnicul tău.  Care sunt locurile din lumea asta, în care nu ai ajuns până acum, dar dorești neapărat să le vezi?

O să vă zic unul, și anume, locul în care vreau să merg în următoarea vacanță: Namibia. E o țară foarte întinsă, cu o populație mică pentru mărimea ei și plină de peisaje desprinse din pictura suprarealistă. Să nu mai zic de diferențele mari de cultură, climă etc. Din toate motivele astea sunt tare intrigată de Namibia. Poate la interviul viitor vă povestesc cum a fost.

De curând, v-ați amenajat și casa. Cine este cel mai neîndemânatic dintre voi?

David, fără doar și poate.

Nepoțica ta e o dulceață, se vede din postările tale de pe Instagram că ești topită după ea. Ce fel de mămică crezi că vei fi atunci când va veni momentul?

În primul rând, o mămică fericită. Îmi place să cred că voi fi o mamă bună și toate semnele de până acum indică spre asta.

irina-rimes-si-anastasia-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

Foto: Pro TV; Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton