Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, detalii neștiute despre relațiile toxice din trecut. De ce mai păstrează legătura cu fostul iubit. „M-am răzbunat”

Irina Rimes, detalii neștiute despre relațiile toxice din trecut. De ce mai păstrează legătura cu fostul iubit. „M-am răzbunat”
9

de Roxana Mirea,

Irina Rimes este foarte fericită alături de iubitul ei francez, David Goldcher, după ce a avut mai multe relații eșuate în trecut. Artista a fost și căsătorită, dar a divorțat la puțin timp de la nuntă. Recent, Irina Rimes a oferit detalii neștiute despre relațiile toxice pe care le-a avut în trecut.  

Irina Rimes, despre relațiile toxice 

Irina Rimes a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a oferit noi detalii despre relațiile toxice din trecut. În prezent, artista este foarte fericită pe plan sentimental. Ea și-a găsit liniștea în brațele lui David Goldcher. Însă, până a ajunge să fie fericită în dragoste, Irina Rimes a trecut prin mai multe eșecuri în iubire. Ea a fost și căsătorită cu Andi Bănică, însă au divorțat după un an. 

„Lipsa părinților, și în special, a tatălui, m-a făcut să fiu mama salvatoare. „Mamă, dar băiatul ăsta este așa cuminte, și talentat, și bun, și frumos, dar este nefericit. Eu o să-l salvez. Eu o să-l iubesc, o să-i ofer iubire necondiționată și eu o să îi arăt lui că poate să fie iubit și el o să înflorească.” Este greșit să își dorești să salvezi pe cineva și am învățat în noua mea relație că o relație merge bine între doi oameni atunci când tu te faci pe tine fericit. Când ai fericirea asta în tine, poți să o împarți, dar dacă tu te gândești la celălalt și nu te gândești la tine, la un moment dat, se iscă un conflict foarte mare, iar acel conflict îi face nefericiți pe amândoi. Eu mereu m-am gândit în relațiile mele anterioare la fericirea celuilalt. 

Așa m-am legat de fostul meu soț, așa m-am legat de toți bărbații din viața mea și, într-un final, m-am trezit pe minus. Nu pentru că am dat foarte mult și nu am primit nimic, ci pentru că nu eram considerată ceea ce voiam eu să fiu considerată. I-am învățat într-un fel și, în momentul în care eu am pus piciorul în prag și am zis: „Eu sunt femeie. Eu vreau să fiu tratată ca o femeie. Eu mai vreau, din când în când, asta sau asta sau asta” și nu vorbesc neapărat de flori sau cadouri. Este vorba despre, hai să zicem, respect și respectul într-o formă oarecare. Adică o anumită formă de respect și mi s-a refuzat acest respect. Mi-am dat seama că nu ai cum să ceri respect sau orice altceva dacă tu nu faci asta pentru tine. Este lecția numărul unu. Eu am învățat-o târziu. (…) Tu ești salvatorul și apoi el este fericit și e bine și își caută o femeie puternică. Se îndrăgostește de o femeie puternică și el vede femeia aia care nu are nicio problemă și lui de aia îi place și tu rămâi cu ochii în soare”, a povestit acum irina Rimes.  

irina-rimes-clip-amuzant-pe-tiktok-cu-iubitul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Irina Rimes și piesele de succes născute din suferință 

Irina Rimes a dezvăluit că a stat trei ani de zile într-o relație toxică, iar din suferința ei s-au născut multe piese de succes. Acesta era și motivul pentru care iubitul ei de atunci avea încrederea că nu o să-l părăsească, pentru simplul fapt că el era ca o muză pentru ea. Piesele Irinei Rimes, născute din suferință, au ajuns să aibă un succes incredibil, cum ar fi piesa „Nu știi tu să fii bărbat”. 

El a fost mândru, dar a fost mândru doar o vreme. După asta, nu a mai fost mândru, că eu am făcut niște piese care nu i-au plăcut și a zis: „Eu nu mai pot. Trebuie să ne despărțim” și ne-am despărțit. Mi-a zis: „Eu nu mai vreau să ascult piese despre mine la radio, cât sunt de rău, cât sunt de nu știu cum”, doar că eu am scris frumos despre el. Singura piesă a fost „Nu știi tu să fii bărbat” care a fost mai rea, dar acolo m-am răzbunat, recunosc. A făcut ceva urât și am scris piesa asta și i-am dat drumul și gata. Ăla a fost un moment închis după ce am lansat piesa. Ne-am despărțit după ce am scris o piesă frumoasă despre el, când eu am scris niște lucruri pe care le vedeam la el și lui nu îi plăceau lucrurile astea, dar mie îmi plăceau. Defecte. Pentru că atunci când iubești un om, începi să îi iubești defectele și eu am scris despre lucrurile astea și lui nu-i plăceau și acolo ne-am despărțit”, a povestit Irina Rimes.  

 „Noi încă comunicăm. Noi nu ne putem despărți, dar nu în sensul că încă ne leagă o chimie. Nu, noi lucrăm împreună și e greu să duci o relație profesională în timp ce ai și chestii personale… Comunicăm doar profesional. Suntem doar prieteni, dar a fost greu să menții chestia asta”, a mai spus artista. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton