Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, detalii din culisele de la „Vocea României”. „Înțepăturile cu Tudor sunt prezente și în acest sezon”. EXCLUSIV

Irina Rimes, detalii din culisele de la „Vocea României”. „Înțepăturile cu Tudor sunt prezente și în acest sezon”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Toamna aceasta, Irina Rimes dă muzica mai tare atât pe micul ecran, la Pro TV, unde începe un nou sezon „Vocea României”, cât și pe scenă, căci artista pregătește un concert la Arenele Romane. Prin urmare nu prea mai are timp de pauze! Aflăm mai multe detalii din cele ce urmează!

Pentru Irina Rimes, toamna aceasta va începe cu multe emoții. Artista filmează pentru un nou sezon „Vocea României”, la Pro TV, și se pregătește intens de concertul „Descântatele” pe care îl va susține pe 28 septembrie, la Arenele Romane din București.

De patru sezoane încoace, Irina Rimes luptă să câștige alături de un concurent din echipa sa „Vocea României”, iar cel mai „savuros” schimb de replici îl are cu Tudor Chirilă, schimb pe care telespectatorii îl vor putea urmări din 13 septembrie, când la Pro TV va începe cel de-al 12-lea sezon al show-ului prezentat de Pavel Bartoș.

Irina-Rimes-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Dar aflăm mai multe detalii char de la artistă!

O nouă vară, un nou sezon de „Vocea României”. Cum a fost de data aceasta la filmările pentru audiții?

A fost intens și neașteptat, mereu când mă gândesc „gata, sunt deja de câțiva ani antrenor, am auzit tot felul de voci, ce mă mai poate surprinde?” Totuși, mereu vin persoane noi care mă impresionează încă din audiții.

Și cât de aprige au fost luptele cu ceilalți antrenori?

Deși eu nu vreau niciodată să mă lupt cu colegii mei, mereu se întâmplă să fie voci pentru care să nu ne putem abține. Înțepăturile cu Tudor sunt prezente și în acest sezon, dar mă bucur că multe voci bune m-au ales (acum nu știu dacă pledoaria mea le-a influențat alegerea sau pur și simplu instinctul, dar am câștigat câteva lupte importante).

Ce îți place să faci cel mai mult în pauzele de la filmări?

Pauzele trec foarte repede, de cele mai multe ori mă sfătuiesc cu echipa și, în special, cu Anișoara (couch-ul meu) despre concurenți și strategii. Nu avem pauze atât de lungi, să știți!

Pe 28 septembrie va avea loc și concertul tău la Arenele Romane. Care sunt așteptările tale apropo de acest eveniment?

Am așteptări foarte mari pentru că am muncit foarte mult pentru „Descântatele” și nu doar eu, ci și toată echipa mea. Îmi doresc să fie o experiență fun și cu totul nouă pentru participanți, un altfel de show.  Am pregătit un setlist aparte din care face parte și EP-ul „Origini” pe care l-am lansat anul acesta, dar și multe alte piese alături de invitații mei.

De ce „Descântatele”?

Povestea titlului este, de fapt, compusă din mai multe povești. După ce am gândit conceptul concertului am tot căutat un nume potrivit care să îmbine cumva ceea ce ne-am propus. Mă gândeam și la „Necântatele”, mini-turneul pe care l-am ținut în ultimii doi ani, în decembrie și am început să tot rotim nume… „descântatele”… „răscântatele”, dar nu eram siguri. Am cerut sfatul și părerea fanilor și am primit un mesaj care chiar asta a sugerat: „Descântec” și cumva am simțit că asta e ceea ce vreau să transmit prin acest concert. Vreau ca în 28 septembrie, la Arenele Romane, să vindecăm prin muzică, prin folclor, prin voie bună și prin oameni frumoși. „Descântatele”, pentru mine, precum și „Origini” înseamnă reconectarea cu mine, reconectarea cu natura, cu cosmosul și reechilibrarea energetică prin puterea cuvântului și a muzicii.

Apropo, știi vreun descântec? De la bunica, poate…

Bunica mea știa destul de multe, eu însă am învățat doar să zic de deochi, dar cred că dacă aș auzi-o fredonând din nou prin casa mi le-aș aminti…

Atunci când nu ai nimic în agendă, când ai timp în exclusivitate pentru tine – care sunt „plăcerile tale vinovate”?

Mi-ar plăcea să vă zic că am multe momente exclusive pentru mine, dar nu e așa. De cele mai multe ori, am multe proiecte în desfășurare, Vocea, campanii, videoclipuri sau sunt în studio la sesiuni făcând muzică pentru mine și pentru alții. Cu toate astea, momentele mele libere, oricât de puține ar fi perioada aceasta, încerc să le petrec cât mai mult în familie. Plăcerea mea vinovată este o seară târzie acasă cu familia, în miros de mâncare gătită, plăcintele mamei, în care mă bucur de râsul Anastasiei.

Ce alte planuri ai pentru toamna ce mai are un pic și bate la ușă?

În agenda mea, toamna e sezon plin de concerte. Anul acesta începem cu „Descântatele” pe 28 septembrie, iar imediat în octombrie plecăm într-un mini turneu. Pregătesc și câteva piese noi, dar și Vocea României. Eu zic că nu mă voi plictisi.

Foto: Pro TV, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton