Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. Ce sacrificii a făcut David Goldcher de dragul ei

Irina Rimes, dezvăluiri despre relația cu iubitul ei. Ce sacrificii a făcut David Goldcher de dragul ei
8

de Roxana Mirea,

Irina Rimes este foarte fericită alături de iubitul ei francez, David Goldcher, după ce a avut mai multe relații eșuate în trecut. Recent, artista a vorbit despre povestea ei de dragoste și a explicat de ce a fost mai greu pentru David să se obișnuiască cu relația lor. Irina a spus ce sacrificii a fost nevoit să facă iubitul ei.  

Irina Rimes, noi detalii despre relația cu iubitul ei 

Irina Rimes a fost invitată în podcastul „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, unde a oferit noi detalii despre relația ei. În prezent, artista este foarte fericită pe plan sentimental. Ea și-a găsit liniștea în brațele lui David Goldcher. Când a început relația cu David, Irina Rimes era conștientă de toate greșelile pe care le făcuse în relațiile anterioare.  

„Atunci când am intrat în relație cu David, deja știam și conștientizasem toate greșelile pe care le făcusem în relațiile anterioare și am zis să nu încep cu stângul. Eu, în relația asta, o să mă iubesc pe mine. Adică da, îl iubesc din tot sufletul meu. Suntem bine împreună, dar în relația asta, eu o să mă iubesc pe mine și el încă are probleme la capitolul ăsta pentru că el n-a trăit lucrurile pe care le-am trăit eu, el de-abia acum învață lucrurile astea. El nu a avut relații toxice să știe cum se întâmplă lucrurile și să ajungă la această concluzie, așa că el învață cu mine. Eu îi spun lucrurile astea încontinuu, el le procesează puțin mai greu decât mine”, a povestit Irina Rimes.  

„Relațiile toxice ocupă timp” 

Irina Rimes trăiește un sentiment „eliberator” de când și-a găsit liniștea în brațele iubitului ei. Artista simte că a renăscut și a învățat să se iubească mai mult și să fie prezentă în viața ei.  

Să fii într-o relație normală pentru un om care este obișnuit să fie în relații toxice și care a căutat suferința cu tot prețul, câteodată poate fi plictisitor, câteodată poate fi eliberator și cred că de cele mai multe ori este eliberator pentru că ai timp de alte lucruri. Când eram în relații toxice, nu aveam timp de altceva și mintea mea era doar acolo. Am timp acum să învăț o limbă nouă, să mă gândesc la cariera mea ca fiind un business, să fiu prezentă în viața prietenilor mei, să fiu prezentă în viața mea pentru că, până acum, eram prezentă în viața lor. Acum sunt prezentă în viața mea. Relațiile toxice ocupă timp pentru că sunt cu probleme și problemele îți ocupă timp în general”, a mai povestit Irina Rimes.  

irina-rimes-dezvaluiri-despre-relatia-cu-iubitul-ei.-ce-sacrificii-a-facut-david-goldcher-ca-sa-fie-cu-ea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce sacrificii a făcut David ca să fie cu Irina Rimes 

Irina Rimes a vorbit și despre sacrificiile pe care le-a făcut David ca să fie cu ea. Acesta și-a lăsat viața din Franța și a urmat-o pe ea în România.  

„David a avut probleme mari să se ajusteze cu viața de aici. El a lăsat mai mult decât am lăsat eu în relația asta. El a plecat din Franța și s-a mutat aici, chiar dacă nu s-a mutat definitiv. Noi mergem în Franța destul de des. Avem și acolo o casă unde… Facem naveta practic. Problema a fost la el. La mine, viața doar s-a îmbunătățit de când a apărut el pentru că la mine a apărut o țară nouă și, pe deasupra, foarte frumoasă, care a devenit țara mea.

Iubitul meu e de acolo, vrem să ne facem o viață împreună și trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că Franța este și țara mea. Pentru că el s-a mutat de lângă prietenii lui, de la casa lui, că și-a schimbat rutina și a trebuit să înceapă să înțeleagă și să se obișnuiască cu cultura noastră care este foarte diferită, pentru el a fost mai greu. Pentru mine a fost un salt. De când am învățat franceza, că eu așa m-am cunoscut cu David. Eu nu am învățat franceza pentru că m-am combinat cu David. Eu întâi am învățat franceza și apoi m-am cunoscut cu David”, a mai declarat artista.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton