Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, despre certurile cu iubitul ei, David Goldcher. „Se cam strică niște lucruri. Iese cu scandal”

Irina Rimes, despre certurile cu iubitul ei, David Goldcher. „Se cam strică niște lucruri. Iese cu scandal”
11

de Roxana Mirea,

Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de aproape patru ani și sunt împliniți unul cu celălalt. Totuși, ca în orice cupluri, micile certuri apar, însă cei doi reușesc să gestioneze situația, deși „iese cu scandal” câteodată. Pe de altă parte, artista admite faptul că David a făcut sacrificii mari din dorința de a fi cu ea.  

Irina Rimes, despre relația cu iubitul ei David Goldcher 

Recent, Irina Rimes a făcut noi declarații despre relația ei cu producătorul muzical și DJ-ul David Goldcher, pe care l-a cunoscut în Franța, la o sesiune de studio. Artista a spus că ea a făcut primul pas în relația lor. Ea spune că nu are răbdare și știe, în general, foarte bine ce își dorește.  

„Eu! (a făcut primul pas – n.red.) Normal că eu. Eu am fost o femeie-bărbat tot timpul, și în viața personală, și în casă, și în cariera mea. Nu că n-ar fi David destul de masculin. Doar că eu n-am nici răbdare și știu foarte clar ce-mi doresc. Sunt rare cazurile în care nu știu ce-mi doresc. Acolo, de obicei, e foarte mare haos. E rău. Dar, în general, cam știu. Știu ce trebuie să fac ca să obțin ceea ce-mi doresc și cu asta am cam zis totul despre mine”, a mărturisit Irina Rimes, pentru Unica.ro. 

Pe de altă parte, Irina a spus că David a făcut sacrificii mari pentru a fi cu ea.  

El și-a schimbat foarte mult viața de când noi doi am rămas împreună. El credea că doar vine în vizită și eu o să mă mut, încet-încet construindu-mi cariera în Franța. De fapt a fost invers. A făcut sacrificii destul de multe pentru relația asta”, a mai povestit solista.  

irina-rimes-dezvaluiri-despre-relatia-cu-iubitul-ei.-ce-sacrificii-a-facut-david-goldcher-ca-sa-fie-cu-ea-6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Irina Rimes, despre certurile din cuplu 

În momentele de plictiseală, Irina Rimes și iubitul ei intră în studio și fac muzică împreună. Totuși, nu mereu sunt pe aceeași lungime de undă, așa că se mai ceartă din cauza viziunilor diferite.  

„Ne certăm, eu plec din studio, el vine după mine, sau invers. E mai greu pentru cineva care are o conexiune emoțională să facă muzică. În sesiune, în general, trebuie să fii respectuos și trebuie să ai răbdare. Or, când ești cu persoana cu care ești în fiecare zi, n-ai așa de multă răbdare și spui pe șleau lucrurile. Se cam strică niște lucruri. Iese cu scandal câteodată, dar important e că ies lucruri, chiar dacă e cu scandal”, a mai spus Irina Rimes, în ediția Fresh by Unica din 14 august. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton