; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Rimes, adevărul despre problemele financiare: „Nu mi permit să plec în vacanță”

Irina Rimes, adevărul despre problemele financiare: „Nu-mi permit să plec în vacanță”

24 May 2021

Irina Rimes a dorit întotdeauna să fie sinceră și deschisă cu publicul său, mai ales atunci când vine vorba despre cariera sa. Nici acum vedeta nu a făcut o excepție și a vorbit sincer cu Cătălin Măruță despre problemele pe care le întâmpină după primul an de pandemie. 

Pandemia a afectat extrem de tare industria muzicală, la fel ca și alte zone de afaceri, artiștii au fost nevoiți să se reprofileze, în timp ce alții au recurs la economii pentru a se putea întreține. 

Irina Rimes a fost invitata lui Cătălin în cadrul podcastului său „Acasă la Măruță', moment în care artista a mărturisit că din punct de vedere financiar nu o duce tocmai bine în această perioadă..

Irina Rimes, despre problemele financiare cauzate de pandemie

Irina Rimes a mărturisit că pandemia și-a făcut simțită efectele și în viața sa profesională. Concertele nu au mai avut loc, iar emisiunea „Vocea României', în cadrul căreia era jurat, nu s-a mai filmat nici ea. 

O fire realistă, Irina Rimes a declarat că nu a ajuns la fundul sacului, însă nu se consideră nici avută și că este ceva mai chibzuită în ceea ce privește banii în această perioadă. Cu toate că nu și-ar permite o vacanță în Maldive, locație tot mai frecventată de colegii ei de breaslă, Irina Rimes face orice sacrificiu financiar în scopul muncii sale.

 Vezi galeria foto >

„Nu știu să spun dacă sunt bogată sau săracă. Sunt OK. Nu pot să spun că sunt bogată pentru că sunt lucruri pe care mi-aș dori să le fac, dar nu am resursele financiare necesare. De exemplu, acum nu îmi permit să mă duc într-o vacanță în Maldive sau oriunde. Dar dacă este o necesitate să plec în Franța pentru că am acolo studiouri, nu o fac pentru că îmi fac vacanțe în Franța, ci pentru că trebuie să îmi dezvolt acest business. Din moment ce se dezvoltă proiectul, devine un business. Muzica e în studio și la concerte. În rest este o strategie foarte bine definită. Depinde despre ce vorbim. Dacă trebuie să învestesc niște bani, găsesc. Iau de la mine, fac niște contracte de imagine, dar dacă trebuie să plec în Maldive acum, să îmi fac o vacanță pentru mine, nu mi-aș permite. Suntem în pandemie și nu știm când o să revenim la evenimente.', a spus Irina Rimes.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare