Homepage  / Vedete româneşti

Irina Rimes, dezvăluiri despre copilăria dificilă pe care a trăit-o la bunici: „Fratele meu suferea cel mai mult din cauza asta”

Irina Rimes, dezvăluiri despre copilăria dificilă pe care a trăit-o la bunici: „Fratele meu suferea cel mai mult din cauza asta”
14

de Cristina Țapu,

Irina Rimes, la cei 32 de ani, s-a consacrat drept una dintre cele mai iubite și respectate artiste din România. Înainte de a străluci pe marile scene, și-a petrecut copilăria în casa bunicilor din Republica Moldova, unde a crescut alături de fratele ei. Deși nu a avut parte de lux sau răsfăț, Irina privește cu recunoștință acea perioadă liniștită și autentică din viața ei, trăită în mijlocul naturii.

Irina Rimes a avut o copilărie dificilă

Cântăreața a petrecut șapte ani prețioși alături de fratele ei, în căldura căminului bunicilor, și rememorează cu nostalgie povești din copilărie. Cu toate acestea, artista recunoaște că acea perioadă nu a fost una ușoară și subliniază că darurile erau o raritate. De altfel, nici în ziua de astăzi oferirea cadourilor în familia sa nu reprezintă un obicei.

Irina-Rimes-Vocea-RomanieiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Cumva, pe mine și pe fratele meu, a stat tot timpul această povară de a întreține gospodăria. Am avut și porci, și vaci, și oi și capre. Să nu mai zic de găini, curci, rațe și gâște. Sunt foarte multe amintiri, dar mai mult fratele meu are amintiri de genul ăsta. Eu am amintiri cu frate-miu adică. Treaba noastră, a copiilor, era să paștem bobocii. De multe ori se pierdeau câte unul, doi, sau câteodată tot cârdul. Fratele meu suferea cel mai mult din cauza asta, că era cel mai mic. Îl vedeai umblând prin mahala, cerând boboci de la vecini.

Cam asta a fost copilăria noastră. Țin minte o pățanie. Vaca noastră a căzut într-o groapă foarte mare și a trebuit să o scoatem. În garaj aveam o gaură ca să poți să vezi sub mașină să lucrezi. Noi nu aveam voie să lăsăm animalele acolo. Și a căzut vaca acolo, au scos-o cu niște benzi de tras mașini. A fost greu și mi-a fost milă de ea, dar rugămintea mea cea mai mare era ca vecinii să nu îi spună mamei că s-a întâmplat asta pentru că îmi era frică că o să iau bătaie”, a povestit Irina Rimes, în cadrul unui interviu acordat pentru Unica.

Irina Rimes are o relație de patru ani cu producătorul muzical David Goldcher

Irina Rimes a iubit muzica de mică, însă nu se pregătea pentru o carieră de cântăreață. Aceasta era gata să meargă la Academia de Studii Economice din București. Destinul a făcut ca părinții ei să ia la ocazie cu mașina niște profesori de la Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice, care le-au spus părinților Irinei să nu-i strice viitorul, deoarece are talent în muzică. 

Irina Rimes și David Goldcher sunt împreună de aproape patru ani și sunt împliniți unul cu celălalt. Totuși, ca în orice cupluri, micile certuri apar, însă cei doi reușesc să gestioneze situația, deși „iese cu scandal” câteodată.

În momentele de plictiseală, Irina Rimes și iubitul ei intră în studio și fac muzică împreună. Totuși, nu mereu sunt pe aceeași lungime de undă, așa că se mai ceartă din cauza viziunilor diferite.  

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton