; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina mohora insarcinata

Irina Mohora așteaptă al doilea copil. Vedeta TVR a dezvăluit sexul bebelușului

04 May 2021

Fericire mare în familia vedetei TV Irina Mohora! Prezentatoarea și producătoarea TVR a anunțat chiar în ziua de Paște că e însărcinată cu al doilea copil.

Prin intermediul a două fotografii în care se poate observa burtica de gravidă, Irina Mohora a dat vestea cea mare în mediul online, chiar în ziua de Paște. Vedeta a reușit să țină ascunsă sarcina o bună perioadă de timp. În imaginile postate pe rețelele de socializare Irina poartă ținute mulate/ În una apare singură, într-o rochie albă, mulată pe corp și pe burtica de gravidă. În a doua e alături de soț și de fiul lor. Odată cu vestea sarcinii a anunțat și sexul bebelușului.

„Am o nouă dragoste de împărtășit. Fetița mea. Sărbătoare cu bucurie! Paște fericit!', a scris Irina Mohora în dreptul fotografiilor.

 Vezi galeria foto >

„Sarcina această a fost total diferită de cealaltă'

Irina Mohora mai are un băiețel, Zian, care anul acesta va împlini 5 anișori.  Vedeta a mărturisit că sarcina aceasta este total diferită de prima:

„E o bucurie ca în familia noastră va veni o fetiță, cel mai entuzaismat e Zian, frățiorul ei. Are un comportament aparte, sunt topită după el, e absolut fascinant. Mereu mă întreabă și e extrem de nerăbdător să fie frate mai mare, mă uimește. Sarcina această a fost total diferită de cealaltă, nu e grea. De dată aceasta, în primele 3 luni am avut acele indispoziții specifice, grețuri, lipsa de energie, somnolență. Mie nu-mi plac dulciurile, dar singurul lucru cu care îmi trecea greața era ciocolata. Când am trecut de primul trimestru lucrurile au revenit la normal. Sunt activă, prioritatea mea e emisiunea pentru copii, “1,2,3 și afli tot ce vrei”, inspirată de fiul meu. Îmi doresc să fiu activă până în luna a opta. Înot, e sănătos, fac plimbări, mă joc cu Zian în parc”, a povestit Irina, exclusiv pentru Click! 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare