; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina margareta nistor

Irina Margareta Nistor va prezenta o emisiune nouă la Happy Channel din 7 septembrie

05 September 2017

Începând de joi 7 septembrie, cunoscutul critic de film Irina Margareta Nistor  va prezenta emisiunea „Întâlniri fericite', la Happy Channel.

 

Emisiunea va avea o durată de 30 de minute și va fi difuzată  în fiecare joi și vineri, de la ora 12.30.

„Întâlniri fericite'  va aduce în fața telespectatorilor actori, regizori, oameni din domeniul cinematografiei care au dus filmul românesc la marile festivaluri internaționale.

 <<Întâlnirile fericite >> sunt, de fapt, o coincidență cinematografică de destine, o serendipitate, adică dacă n-ar fi fost participarea strălucită a acestor staruri, la festivaluri acasă și în lume, n-am fi reușit să le cunoaștem mai bine. Am ajuns la această emisiune din pasiunea pentru filme, pasiune care a dus și  la descoperirea pe viu a celor de la canalul tv Happy Channel, odată cu avanpremiera într-o proiecție la cinema a serialului lor ultramodern! O sincronicitate perfectă!', a declarat Irina Margareta Nistor (60 de ani). 

În prima ediție, care se va difuza joi de la ora 12.30, telespectatorii o vor cunoaște mai bine pe actrița Cosmina Stratan, protagonista filmului „După dealuri'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare