; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Gologan (1)

Irina Gologan, corespondent Știrile Pro TV, se pregătește să devină mămică

24 October 2014

Irina Gologan, corespondent Știrile PRO TV, se poate considera o femeie norocoasă. După o cerere în căsătorie la Veneția, surpriză pe care soțul ei, Sorin a pregătit-o până la cel mai mic detaliu, a venit cununia și apoi cea mai mare minune: un copil.

A fost un an plin pentru noi. Ne-am mutat de Crăciun în casă nouă și la câteva luni am rămas însărcinată. Apoi în Iulie, de ziua mea, și chiar la un an de la cererea în căsătorie, ne-am și oficializat relatia. Am făcut deocamdată cununia civilă.' – declară Irina.

[Not a valid template]

Atât Irina, cât și Sorin își doreau foarte mult un copil și vestea ca Irina este insărcinată a venit ca o binecuvântare, exact la momentul potrivit:

Ne doream enorm amândoi un bebe și ni s-a părut magic că a venit atât de repede. Vom avea o minunată fetiță pe care abia așteptăm să o cunoaștem. E programat să vină pe lume la începutul anului 2015.  Suntem atât de nerăbdători încât camera ei este gata deja și am cumpărat și câteva jucării și hăinuțe. Sorin, dar și bunicii au fost înnebuniți de fericire când au aflat că e fată.'

Pe fetița lor o va chema Ema, nume ales de Sorin. Irinei i-a plăcut foarte mult acest nume și a fost de acord din prima, fără să studieze liste sau site-uri de specialitate. Pe cei doi îi asteaptă sărbători de vis, pe care le vor petrece acasă, împreună cu familia, pregătindu-se de venirea Emei.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare