Homepage  / Vedete româneşti

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de căsătorie. Prezentatoarea i-a transmis un mesaj superb soțului: „O să te văd frumos și atunci!”

Irina și Răzvan Fodor au împlinit 14 ani de căsătorie. Prezentatoarea i-a transmis un mesaj superb soțului: „O să te văd frumos și atunci!”
28

de Cristina Țapu,

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, iar iubirea dintre ei a reușit să depășească orice obstacol. Pe 4 septembrie, cei doi sărbătoresc 14 ani de la nuntă, iar prezentatoarea „Chefi la cuțite” și „Asia Express” a distribuit mai multe imagini de colecție în care apare alături de bărbatul care a cucerit-o iremediabil.

Irina și Răzvan Fodor au sărbătorit 14 ani ani de căsătorie

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina urma cursurile unei facultăți, fiind studentă. Astăzi, Irina și Răzvan formează un cuplu apreciat de către fani și au împreună o fiică, pe nume Diana, care le face viața mai frumoasă.

irina fodor 4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 28

Irina și Răzvan Fodor sărbătoresc 14 ani de căsătorie pe 4 septembrie, iar prezentatoarea a profitat de ocazia aceasta pentru a scrie un mesaj de dragoste pentru soțul său și pe contul personal de Instagram. „14 ani de la nuntă. Zice lumea că nunta de fildeș îi spune. Acum, cum i-o spune, e mai puțin important. Ce e important este că ne-am găsit unul pe altul. Nu pot să îmi doresc decât să îmbătrânim împreună, chiar de o fi să arătăm ca în ultima poză din selecția asta pe care am pus-o aici. Stai liniștit, Fodorică, o să te văd tot frumos și atunci. Te iubeeesc!!!”, a fost mesajul pe care Irina Fodor l-a scris în dreptul mai multor imagini în care apare alături de Răzvan Fodor, dar și de fiica adolescentă pe care o au împreună.

Irina este cu 13 ani mai mică decât Răzvan Fodor

Mai puțin cunoscut fanilor este faptul că există o diferență de vârstă notabilă între ei: Răzvan are 48 de ani, în timp ce Irina are doar 35. Cei 13 ani nu au reprezentat o piedică în calea iubirii lor, iar Irina și Răzvan au găsit întotdeauna o modalitate de a colabora și de a depăși orice obstacol.

Irina si Razvan Fodor in Toscana (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 28

„Acum 13 ani eram și mai în vârstă decât ea, eram și sărac, dar cumva, am păcălit-o și a zis da. Ani mai târziu, ea s-a obișnuit cu ideea iar eu nu am mai îmbătrânit cine știe ce. Ceva rate pe la bănci tot mai am, dar căsnicia merge ca pe roate. Mă distrez cu ea, mi-e și soție, și prietenă, și iubită, și partener, și ajutor, într-un cuvânt, m-a iubit Dumnezeu. Te iubesc!!„, scria Răzvan Fodor pe pagina personală de Instagram în ziua în care el și Irina au împlinit 13 ani de mariaj, în toamna anului trecut.

La vârsta de 19 ani, Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea periodic figurație specială la Buftea. În acea perioadă l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, cel care avea să-i devină soț. Au început să interacționeze și să se simpatizeze reciproc, chiar dacă exista o diferență de vârstă de 13 ani între ei.

Răzvan și Irina locuiesc într-o locuință spațioasă din apropierea Bucureștiului

Conform lui Răzvan Fodor, povestea lor a debutat într-un mod frumos, lipsit de prefăcătorie și dorința de a impresiona. Ambii parteneri și-au câștigat respectul reciproc, iar astăzi cuplul lor este mai solid ca oricând.

Până în 2016, Răzvan și Irina Fodor au locuit în apartamentul de burlac din Berceni, care aparținea artistului. Cu opt ani în urmă, au reușit să se mute în casa pe care o visaseră. Mutarea a avut loc înainte ca lucrările să fie complet finalizate, așa că pentru o perioadă, cei doi au împărțit casa cu muncitorii. În prezent, locuința a fost finalizată, iar cuplul se bucură de o casă desprinsă din povești.

Locuința lui Irina și Răzvan Fodor se află în proximitatea Bucureștiului, în zona Popești Leordeni. Cuplul a avut dorința de a avea o casă generoasă, motiv pentru care proprietatea lor dispune de două nivele și o grădină superbă. Clădirea include șapte camere, o terasă frumoasă, și o curte interioară extinsă în care se pot relaxa în zilele călduroase de primăvară și de vară alături de fiica lor, Diana.

Sursă foto: Instagram Irina Fodor – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton