; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina Fodor (1)

Irina Fodor se pregăteşte pentru “Poveştiri de noapte”

18 March 2014

Irina Fodor (2)Din 24 martie, de luni până joi, de la ora 22.30, Irina Fodor va prezenta emisiunea “Poveştiri de noapte”, la Acasă, alături de Cabral. Pentru că până la prima ediţie au mai rămas câteva zile şi pentru că îşi doreşte ca totul să fie perfect, soţia lui Răzvan Fodor şi naşa de cununie a lui Cabral se pregăteşte intens.

Irina îşi împarte timpul între cursurile de dicţie, filmări, înnoirea garderobei şi ajunge acasă târziu, pentru că alege să rămână în platou, în timpul emisiunii “Poveştiri de noapte”, să exerseze, stă în spatele camerelor să studieze cu atenţie, să înveţe cât mai multe de la Cabral.

Am început lecţiile de dicţie, mă duc de 3-4 ori pe săptămână şi îmi petrec aproape jumătate de zi făcând exerciţii care pe cât sunt de amuzante, pe atât sunt de complicate. Ca de exemplu: Un cocostârc s-a dus la descocostârcārie, unde se descocostârcāreau şi alţi cocostârci nedescocostârcāriţi, ca să se descocostârcārească de cocostârcāria lui. Exersez vorbitul în şoaptă şi pe cel ca ursul ca să învăţ să îmi controlez tonalitatea vocii, chiar şi când mă entuziasmez şi sunt gata să o iau pe arătură ca un clopoţel', povesteşte Irina Fodor.

Viitoarea prezentatoare a emisiunii „Povestiri de noapte' îşi face temele acasă, motiv mare de distracţie pentru fetiţa ei de aproape trei ani: „Citesc singură acasă editorialele de la Poveştiri de noapte în faţa oglinzii, iar Diana mă tot întreabă: Mami, tu cu cine vorbeşti? Aşa vorbeşti tu singurică?'

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare