Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, schimbare de look în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Cum trebuie să fie o mamă cool!”

Irina Fodor, schimbare de look în direct, la „Neatza cu Răzvan și Dani”: „Cum trebuie să fie o mamă cool!”
16

de Cristina Țapu,

Irina Fodor a fost invitată la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”. Soția lui Răzvan Fodor a luat o decizie îndrăzneață, în direct și astfel a trecut printr-o schimbare de look de dragul fiicei sale adolescente, Diana.

Irina Fodor, schimbare de look în direct

Irina Fodor a dezvăluit că se pregătește să participe împreună cu fiica ei la un festival pentru părinți și copii din Râșnov. Vedeta a menționat că nu își dorește neapărat o ținută sobră, ci una potrivită pentru o mamă cool.

Astfel, Irina s-a lăsat pe mâna hairstylistului și a trecu printr-o schimbare radicală de look, renunțând temporar la părul întins cu placa. Irina și-a făcut mai multe codițe împletite cu materiale colorate, iar rezultatul a fost unul spectaculos!

irina-fodor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

„Mă pregătesc pentru un festival la care vreau să merg cu cea mică. Un festival pentru părinți și pentru copii de la Râșnov și vreau să fac o figură frumoasă dacă tot mă scoate în lume, ca să spun așa, copilul.

Pentru că fără copil nu am voie să intru la festival. Nu foarte decentă (n.r. – ținuta pe care o va purta), nici prea, nici foarte foarte. Adică exact așa cum trebuie să fie o mamă cool”, a declarat Irina Fodor, în platoul emisiunii prezentate de către Răzvan Simion și Dani Oțil.

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai longevive cupluri ale showbiz-ului românesc. Mândria lor cea mai mare este fetița lor, care a venit pe lume pe 24 martie 2011. În acele clipe, Răzvan Fodor era emoționat și abia aștepta să o cunoască pe Diana.

irina-fodor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 16

Irina Fodor este o mamă exigentă

Diana a împlinit 13 ani și s-a transformat deja într-o adevărată domnișoară care cucerește inimile celor din mediul online. Chiar dacă părinții ei au o agendă încărcată, familia Fodor dedică întotdeauna atenție copilului lor și timpului de neprețuit pe care îl petrec împreună.  

Diana Fodor este pasionată de matematică, lucru care a făcut-o pe Irina Fodor să afirme, în glumă, că ea și soțul ei au impresia că cea mică nu este fiica lor. „Da, așa s-ar părea. Cred că nu e nici a lui, nici a mea. Ajungem la concluzia că nu-i copilul nostru” , a spus prezentatoarea.

Pentru Irina Fodor, educația fiicei sale este foarte importantă. Așadar, deși are o relație de prietenie cu Diana, în vârstă de 13 ani, vedeta ne-a mărturisit că este mamă, înainte de toate și că îi plac regulile. Pe de altă parte, Răzvan Fodor cedează mai ușor în fața farmecelor fiicei lui. „Cred că el este mai mult prieten. Este și greu să o refuzi cu anumite lucruri”, ne-a spus Irina Fodor.

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu aproape 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina încă urma cursurile unei facultăți.

Sursă foto: Instagram Irina Fodor

Citește și:



PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton