Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor s-a întors de la America Express 2024! Cum a fost reîntâlnirea cu Răzvan Fodor și fiica lor

Irina Fodor s-a întors de la America Express 2024! Cum a fost reîntâlnirea cu Răzvan Fodor și fiica lor
7

de Roxana Mirea,

După mai bine de două luni petrecute în America Latină, filmările pentru America Express 2024 s-au încheiat. Așadar, Irina Fodor, prezentatoarea show-ului de la Antena 1, s-a întors în România și a fost așteptată la aeroport de soțul ei. Iată cum a decurs întâlnirea celor doi, dar și cât de dulce a fost revederea dintre Irina Fodor și fiica ei, Diana.  

Irina Fodor s-a întors de la America Express 2024 

„America Express 2024 – Drumul Soarelui” s-a încheiat! Cel puțin filmările, care au avut loc pe un traseu spectaculos și provocator, în același timp: sudul Columbiei, Ecuador și Argentina. Așadar, concurenții, Irina Fodor și întreaga echipă s-au întors ieri, 18 iulie, pe meleaguri românești.  

Răzvan Fodor a mers la aeroport să o aștepte pe iubita lui soție, de care îi era tare dor. Inițial, acesta s-a ascuns de soția lui și a surprins-o în timp ce îl căuta cu privirea, cărând după ea bagajele. Apoi, Răzvan Fodor le-a spus fanilor lui cât de fericit este că i s-a întors soția acasă. Acesta s-a filmat în timp ce era în mașină cu Irina Fodor, și se îndreptau spre casă.  

Cine e cel mai fericit de pe Magheru? Dar ce e cu bagajele alea în spate? Iubita mea! Cel mai fericit bărbat de pe Magheru eu sunt! Mi-a venit franțuzoaica! Vă doresc să trăiți și voi treaba asta! Vă pup!”, a spus Răzvan Fodor la Insta Story. 

Irina Fodor s-a întors de la America Express 2024! Cum a fost reîntâlnirea cu Răzvan Fodor și fiica lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Apoi, a urmat întâlnirea dintre Irina Fodor și fiica ei, Diana, care a fost una emoționantă. Cele două s-au îmbrățișat în curtea casei, fiind copleșite de entuziasmul revederii. Răzvan Fodor a surprins întreg momentul.  

Irina Fodor s-a întors de la America Express 2024! Cum a fost reîntâlnirea cu Răzvan Fodor și fiica lorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 7

După care, prezentatoarea show-ului de la Antena 1 s-a bucurat să o reîntâlnească și pe Luna, câinele familiei.  

Iuliana Pepene, după ce s-a întors de la America Express 2024 

Au revenit în țară toate echipele concurente, iar acum, potrivit contractului, au liber la postări pe social media. 

 Printre primele vedete participante la ediția care se va difuza, cel mai probabil, în 2024, care s-au și „activat” pe rețelele de socializare, se regăsește și Iuliana Pepene, cea care a făcut echipă la „America Express” cu jurnalista Sonia Simionov. 

După ce a postat o fotografie cu ea din timpul escalei de la Amsterdam, de pe drumul de întoarcere acasă, prezentatoarea Observatorului de dimineață de la Antena 1 a fost din nou activă pe InstaStory. 

„I’m back! Finally… Doamne, uitasem cum e să asculți melodia preferată în mașină, uitasem cum e să fac și un Story pe social media… Dar m-am întors la viața meape care o credeam plicticoasă, dar, ce să vezi?! – este minunată și am început să mai mult lucrurile banale pe care, fără să-mi dau seama, trebuia să le apreciez! Ce experiență…”, a povestit Iuliana Pepene într-un Story. 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt vedetele care participă la America Express 2024. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton