Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor s-a întors acasă după 62 de zile petrecute în „America Express”. Cum a reacționat fiica când a văzut-o

Irina Fodor s-a întors acasă după 62 de zile petrecute în „America Express”. Cum a reacționat fiica când a văzut-o
12

de Cristina Țapu,

Filmările pentru noul sezon America Express au ajuns la final, iar concurenții s-au întors în România după ce au petrecut timp îndelungat departe de casă și de ce dragi. Și prezentatoarea Irina Fodor a revenit în țară, iar soțul său a surprins momentul emoționant al revederii.

Răzvan Fodor, clip video emoționant cu întoarcerea soției sale acasă din America Express

Irina Fodor a fost plecată pentru două luni în țări străine pentru a participa la filmările emisiunii America Express, iar dorul pe care l-a resimțit față de cei dragi a fost unul imens, așadar și revederea a fost pe măsură. S-au vărsat lacrimi și au avut loc îmbrățișări care au durat zeci de secunde. Răzvan Fodor a surprins imagini emoționante pe care le-a distribuit, ulterior, pe pagina personală de Instagram.

irina-fodor-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

„După 62 de zile. Familie. Toți împreună”, a fost mesajul pe care Răzvan Fodor l-a scris în dreptul clipului. Fanii au fost înduioșați până la lacrimi, așadar aub luat secțiunea de comentarii cu asalt. „Cât de frumoasă este regăsirea! Felicitări vouă pentru familia pe care o aveți!”, „Mi-au dat lacrimile!”, „Sunt superbe, să te bucuri de ele”, au fost doar o parte dintre comentarii.

Când va fi difuzat noul sezon al emisiunii America Express

Anca Țurcașiu, una dintre concurentele în noul sezon al emisiunii, a dezvăluit când va începe difuzarea show-ului pe micile ecrane. Anca a făcut echipă cu colega sa de breaslă și prietena sa, Andreea Samson.

irina fodor, la asia expressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 12

A fost fascinant, abia aștept să urmăriți din septembrie tot ce s-a întâmplat acolo pe Antena 1. Vă mulțumesc pentru toate gândurile voastre bune, vreau să vă spun că mi-a fost foarte dor de voi și vă promit că începând de astăzi vom fi împreună pe toate rețelele de socializare. Vă pup!”, a transmis Anca Țurcașiu.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea SamsonMihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, AndreeaVictor Slav și iubita lui SelinaAdi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin VîjeuAndrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care au pornit în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia au ajuns din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care l-au parcurs a avut  peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când s-a întins pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram Răzvan Fodor – Irina Fodor

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton