Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, peripeții în timpul filmărilor pentru Asia Express. Cu ce problemă s-a confruntat prezentatoarea

Irina Fodor, peripeții în timpul filmărilor pentru Asia Express. Cu ce problemă s-a confruntat prezentatoarea
9

de Cristina Țapu,

Pe Drumul Zeilor, unde echipele se îmbarcă în aventura Asia Express, folosirea telefoanelor mobile de către concurenți este interzisă total. Cu toate acestea, prezentatoarea show-ului, Irina Fodor, își ține fanii informați cu privire la evoluția filmărilor prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, vedeta și o parte din echipa de producție au trecut printr-o experiență extrem de tensionată, fiind la un pas de un accident.

Irina Fodor, noi peripeții pe Drumul Zeilor. Cu ce probleme s-a confruntat prezentatoarea

Pe Drumul Zeilor alături de concurenții Asia Express, Irina Fodor se implică profund în aventura captivantă. În timpul pauzelor dintre filmări, vedeta nu uită să-și țină fanii la curent pe Instagram, împărtășindu-le atât peisaje spectaculoase, cât și momente mai tensionate din culise. Recent, Irina și o parte din echipa de producție au trăit un moment extrem de periculos, aflându-se la un pas de un accident grav.

copac-cazut-asia-expressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În timp ce călătoreau cu mașina prin Thailanda, către punctul de întâlnire cu concurenții, Irina Fodor și echipa ei au avut parte de un moment tensionat când un copac a căzut pe șosea chiar în fața lor.

Fără să ezite, prezentatoarea a imortalizat momentul și a împărtășit imaginea pe Insta Story, alături de descrierea „Am avut noroc. Atât noi, cât și cei din mașina de pe contrasens.” „Momentan, nu putem continua drumul,” a explicat ulterior Irina într-o înregistrare video. Mai târziu, ea a revenit pe Instagram pentru a le comunica urmăritorilor săi că drumul a fost eliberat întrucât localnicii au intervenit rapid și le-au oferit o mână de ajutor.

Cine sunt concurenții care au pornit pe Drumul Zeilor

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express aduce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. 

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram Irina Fodor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton