Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, noi imagini spectaculoase din culisele Asia Express. Prezentatoarea a ajuns într-un loc superb: „300 de trepte de urcat”

Irina Fodor, noi imagini spectaculoase din culisele Asia Express. Prezentatoarea a ajuns într-un loc superb: „300 de trepte de urcat”
8

de Cristina Țapu,

Irina Fodor se află de mai bine de o lună departe de casă, în Asia, acolo unde au loc filmările emisiunii Asia Express. Prezentatoarea se bucură de peisaje spectaculoase și a făcut o surpriză fanilor, distribuind imagini de excepție din locurile în care a ajuns.

Irina Fodor, imagini noi din culisele filmărilior pentru Asia Express

Irina Fodor a distribuit noi imagini din culisele filmărilor Asia Express. Prezentatoarea a ajuns într-un loc turistic vizitat în fiecare an de zeci de mii de oameni.

Pe Drumul Zeilor alături de concurenții Asia Express, Irina Fodor se implică profund în aventura captivantă. În timpul pauzelor dintre filmări, vedeta nu uită să-și țină fanii la curent pe Instagram, împărtășindu-le atât peisaje spectaculoase, cât și momente mai tensionate din culise.

irina-fodor-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În dreptul imaginilor pe care le-a distribuit pe pagina personală de Instagram, Irina Fodor a scris un mesaj: „Batu Caves. Aproape 300 de trepte de urcat, o statuie de peste 40 de metri înălțime și o fată taaare fericită că a ajuns aici!”.

Fanii au fost impresionați de către imaginile distribuite de Irina Fodor și s-au grăbit să comenteze în dreptul postării acesteia. „Am văzut locul ăsta prin documentarele de la televizor, dar cu siguranță în realitate e mult mai frumos! Mă bucur pentru tine că ai ajuns acolo! Multă bafta tuturor cu Asia Express, abia aștept să vă văd în sezonul”, „Impresionantă statuie totul este superb inclusiv tu. Tare frumoasă ești bucură-te de totul și de această oportunitate”, au fost doar două dintre comentariile primite de către Irina Fodor.

Filmările emisiunii durează aproximativ două luni

Irina Fodor este plecată de o lună pentru a participa la filmări și se pare că va mai lipsi tot atât, conform detaliilor pe care le-a oferit Răzvan Fodor pe pagina personală de Instagram.

„…ziua 30 de când suntem doar noi doi. Irina Fodor, încă pe atât și strângem rândurile”, a fost mesajul pe care l-a scris Răzvan Fodor. Soția sa a reacționat imediat și a scris un mesaj pe măsură: „Și frumoși, și cuminți! Iubirile mele”, a fost răspunsul prezentatoarei.

Concurenții vor parcurge un drum de 7000 de kilometri

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii. 

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram Irina Fodor

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton