Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, mesaj special pentru Diana. Fiica prezentatoarei Asia Express a împlinit 13 ani. „La mulți ani, copil-soare!”

Irina Fodor, mesaj special pentru Diana. Fiica prezentatoarei Asia Express a împlinit 13 ani. „La mulți ani, copil-soare!”
14

de Cristina Țapu,

Irina Fodor și-a sărbătorit fiica de la distanță. Fiica prezentatoarei emisiunii Asia Express a împlinit 13 ani, iar soția lui Răzvan Fodor i-a transmis cele mai bune gânduri prin intermediul unui mesaj pe Facebook. Din păcate, Irina nu i-a putut fi alături în această zi importantă întrucât se află la filmările celui mai recent sezon al emisiunii.

Irina Fodor și-a sărbătorit fiica de la mii de kilometri distanță

Irina Fodor i-a transmis un mesaj emoționant fiicei sale, chiar dacă nu i-a putut fi aproape în ziua în care a împlinit 13 ani. Soția artistului Răzvan Fodor de află în acest moment la mii de kilometri depărtare de casă pentru că participă la filmările noului sezon Asia Express.

diana-fodor-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Irina își ține fanii la curent cu tot ce se petrece pe Drumul Zeilor. Astfel, fanii au aflat că temperaturile pe care trebuie să le îndure producătorii și concurenții sunt unele destul de ridicate. Deși are un program foarte încărcat, Irina și-a făcut timp pentru a-i transmite un mesaj din suflet fiicei sale.

„Un pic mai are și mă depășește la înălțime. La mulți ani, copil-soare! Te iubesc mult, mult!Sper să mă mai bagi în seamă, acum că ai crescut mare! Semnat: mama ta preferată”, a fost mesajul pe care l-a scris Irina Fodor pe pagina personală de Facebook.

Irina Fodor este o mamă exigentă

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu aproape 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina era încă urma cursurile unei facultăți.

Răzvan și Irina Fodor au dezvăluit adesea detalii despre debutul relației lor și despre frumoasa lor căsnicie în care domnește armonia și înțelegerea.

Cu toate acestea, mai puțin cunoscut este faptul că există o diferență de vârstă notabilă între ei: Răzvan are 48 de ani, în timp ce Irina are doar 35. Cei 13 ani nu au reprezentat o piedică în calea iubirii lor, iar Irina și Răzvan au găsit întotdeauna o modalitate de a colabora și de a depăși orice obstacol.

Pentru Irina Fodor, educația fiicei sale este foarte importantă. Așadar, deși are o relație de prietenie cu Diana, în vârstă de 13 ani, vedeta ne-a mărturisit că este mamă, înainte de toate și că îi plac regulile. Pe de altă parte, Răzvan Fodor cedează mai ușor în fața farmecelor fiicei lui. „Cred că el este mai mult prieten. Este și greu să o refuzi cu anumite lucruri”, ne-a spus Irina Fodor.

Sursă foto: Instagram Irina Fodor

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton