; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Irina fodor

Irina Fodor întâmpină dificultăți la filmările pentru „Asia Express”: „Este foarte greu”

07 July 2021

Irina Fodor a plecat spre „Drumul Împăraților' cu un entuziasm aparte, având în vedere că filmările pentru „Asia Express' sunt un pas importat în cariera sa. Cu toate acestea, drumul spre revenirea acasă este unul anevoios, iar filmările sunt dificile. 

Cursa „Asia Express' nu implică doar vedetele concurente, ci și întreaga echipă de producție care trebuie să țină pasul cu cei care aleargă în drumul spre marea finală.

„Toată lumea e într-o cursă. Adică toată lumea. De la producători la producătorii de joc, la producătorii de locații, la mine', a declarat Irina Fodor de la filmările „Asia Express', conform a1.ro.

 

„Asia Express', cea mai mare provocare pentru Irina Fodor 

La finalul filmărilor din Turcia, Irina Fodor mai mărturisește că este surprinzător modul în care a reușit să redescopere această țară. Cu toate că a mai fost aici în vacanță alături de familie, experiența „Asia Express' i-a oferit oportunitatea de a avea parte de noi experiențe:

„Turcia pe mine m-a uimit. Am bătut sute de kilometrii, am mers prin locuri prin care nu cred că am fi ajuns altfel. Nu cred că își face nimeni o vacanță care să bifeze 50 de locuri diferite în Turcia. 7000 de kilometri. Trebuie să vă imaginați ce înseamnă 7000 de kilometri', a continuat prezentatoarea „Asia Express'.

Cu ținute care mai de care mai spectaculoase, Irina Fodor mărturisește însă că nu a putut purta tocuri la filmările emisiunii, întrucât înclusiv ea este nevoită să alerge alături de concurenți:

 

„Este foarte greu (…) și sunt uimită în fiecare zi că pot duce cursa mai departe și mai departe', a mai zis Irina Fodor.

 Vezi galeria foto >

 

Ce se întâmplă, de fapt, la filmările pentru sezonul 4 „Asia Express'

În ciuda dificultăților întâmpinate, Irina Fodor se mândrește cu faptul că face parte din acest proiect și încearcă să încurajeze concurenții aflați în competiție de fiecdare dată când are ocazia. Prezentatoarea „Asia Express' a mai povestit că persoanele aflate în spatele camerelor de filmat muncesc la fel de mult ca și cei pe care noi îi vedem pe micile ecrane:

„În spatele camerelor este la fel de multă muncă, așa cum e și în fața lor. Operatorii și reporterii aleargă evident cot la cot cu concurenții. Altfel cei de acasă nu ar putea să vadă, să simtă ce simt concurenții. Este un sezon diferit și intens pentru că e probabil cel mai lung traseu de până acum. Nu pot să cuprind în vorbe ce înseamnă proiectul ăsta și mai ales sezonul ăsta, a mai adăugat Irina Fodor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare