Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, vacanță de vis în Laponia. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a distribuit imagini superbe din escapada în orașul lui Moș Crăciun

Irina Fodor, vacanță de vis în Laponia. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a distribuit imagini superbe din escapada în orașul lui Moș Crăciun
7

de Cristina Țapu,

Irina Fodor se află la mii de kilometri depărtare de România și se bucură de o vacanță la care unii nu ar putea decât să viseze. Iată în ce tărâm de poveste a plecat alături de familie!

Irina Fodor se bucură de o vacanță superbă în Laponia

Irina Fodor a preluat rolul de prezentatoare în emisiunea Chefi la cuțite după retragerea Ginei Pistol din proiect. Gina Pistol a ales să se retragă pentru a se dedica mai mult familiei sale, alături de Smiley și fiica lor.

Odată cu plecarea din show a juraților Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, Irina Fodor a păstrat discreția în privința noilor jurați și nu a dezvăluit detalii din culisele emisiunii. Vedeta a decis să plece într-o vacanță departe de România pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile pentru noul sezon al emisiunii culinare.

iribna fodor 6Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Irina Fodor a distribuit imagini superbe din Laponia

Irina Fodor se află în Laponia alături de Răzvan și de fiica lor. Ei se delectează cu peisajele superbe, au avut ocazia de a vedea mirifica auroră boreală, precum și renii, în habitatul lor natural.

„Aveam zâmbetul până la urechi și nu ne mai încăpeam în piele de fericire că pe cer este Aurora. Pentru că nu se vede nici ce ne înconjoară, trebuie să precizez că am fost pe un lac înghețat, în mijlocul pădurii lapone, pentru a vedea minunăția asta de pe cer. Am avut și un dram de noroc, pentru care sunt recunoscătoare, căci, uneori, oricât ai vâna-o, nu vrea să se arate.”, a scris pe Instagram Irina Fodor, care a fost fascinată de peisajele pe care le-a văzut în Laponia.

Irina Fodor a dezvăluit fanilor amănunte din excursia sa. Cel mai mult a impresionat-o satul lui Moș Crăciun și întâlnirea cu acesta, o adevărată bucurie pentru întreaga familie.

„O zi din vacanță am dedicat-o excursiei până la Rovaniemi. Deși din Levi(unde am fost noi cazați) și până la satul lui Moș Crăciun sunt vreo 170 de km, a fost unul dintre cele mai frumoase drumuri pe care le-am parcurs până acum. În stânga și în dreapta șoselei, doar pădure troienită, totul alb și un răsărit atât de frumos, încât ne-a emoționat extraordinar. Despre satul Moșului, numai de bine: nouă ni s-a părut superb. N-am avut suficient timp încât să ne săturăm de el, dar poate cine știe? Om mai ajunge vreodată”, a povestit Irina Fodor, pe contul de Instagram.

Antena 1 se pregătește să anunțe noii jurați ai emisiunii „Chefi la cuțite”

Anunțul că Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au renunțat la show-ul „Chefi la cuțite” a luat prin surprindere pe toată lumea. Nimeni nu se aștepta la o asemenea răsturnare de situație. Acum, fanii emisiunii vor să afle cine vor fi noii chefi de la „Chefi la cuțite”. Ei bine, Antena 1 este pregătită să facă marea dezvăluire și promite să îi anunțe pe noii jurați în scurt timp.

Cert este că s-a produs o nouă schimbare, iar emisiunea va avea 4 jurați, în loc de 3. „Fii cu ochii-n patru! Vin noii chefi la cuțite, ÎN CURÂND pe Antena 1 și AntenaPLAY!”, anunță Antena 1. 

Sursă foto: Instagram Irina Fodor

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton