Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre soțul său, Răzvan. „Într-o comedie ne-am potrivi cel mai bine”. EXCLUSIV

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre soțul său, Răzvan. „Într-o comedie ne-am potrivi cel mai bine”. EXCLUSIV
13

de Cătălina Matei,

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai populare cupluri din showbiz-ul românesc. Și, chiar dacă amândoi sunt implicați în diferite producții ale Antenei 1, cei doi nu au lucrat împreună în niciun proiect. Deocamdată! Ce li s-ar potrivi cel mai bine?

Irina Fodor, dezvăluiri inedite despre soțul său Răzvan

Toamna aceasta, agenda Irinei Fodor este destul de încărcată. În timp ce la Antena 1 se difuzează noul sezon din „Asia Express”, încep și filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite, show unde este, de asemenea, prezentatoare.

În același timp, și Răzvan Fodor, soțul Irinei din 2010, filmează și el pentru cel de-al doilea sezon al serialului de comedie de la Antena 1 „Bravo, tată!”.

Cei doi nu au avut ocazia să lucreze împreună până acum. Ce proiect li s-ar potrivi cel mai bine? Și cum le merge afacerea deschisă alături de prietenii lor Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley și Gina Pistol (un hotel în Vama Veche)?

Aflăm mai multe chiar de la Irina Fodor!

Antena 1 difuzează acum noul sezon din „Asia Express”. Între timp, ai avut parte și de vacanță. Unde te-ai relaxat cel mai tare?

Mi-a plăcut mult vacanţa din Toscana, acolo chiar am îmbinat şi relaxarea, şi explorarea. Chiar dacă dacă am avut o singură săptămână la dispoziţie, am reuşit să şi descoperim împrejurimile, să vizităm şi Florenţa, să mergem în câteva muzee, dar să ne şi bucurăm de nişte restaurante superbe cu mâncare delicioasă şi vin bun. Ca să nu mai spun că am reuşit să ajungem şi la moşia lui Sting, un loc foarte frumos pe care ne doream de mult să îl vedem.

Și cât de comfortabil e să mergi în vacanță cu partenerii de afacere? Alături de Adela Popescu, Radu Vâlcan, Smiley, Gina Pistol și alți prieteni, tu și Răzvan ați deschis un hotel în Vama Veche…

Sună foarte ciudat asta cu „parteneri de afaceri”, nu sunt obişnuită cu titulatura asta. (râde) De fapt, nici nu cred că o să mă obişnuiesc, pentru că povestea a început de la faptul că noi suntem prieteni, în primul rând. Cât despre vacanţe, am mai tot fost prin lume împreună, n-ar fi asta prima dată. De altfel, aşa ne-a şi venit ideea de a avea un loc al nostru în Vama Veche, am vrut un proiect care să ne poarte amprenta de petrecăreţi, dar să ofere şi linişte, un vibe de vacanţă continuă, exact aşa cum ne place şi nouă. E drept că, acum când ne întâlnim, pe lângă povesti din viaţa de zi cu zi şi glumele obişnuite, facem şi planuri pentru Zen: ce ar trebui să mai modificăm, ce îmbunătăţiri să aducem şi aşa mai departe. E în continuă transformare proiectul nostru.

Cum se anunță toamna aceasta pentru tine? Pe toate planurile

O să fie o toamnă…dinamică. Vom termina de filmat sezonul 14 „Chefi la cuţite”, iar pe plan personal, vreau doar să mă bucur la maximum de momentele libere şi să le exploatez cât mai frumos.

Dacă ar fi să joci într-un film / serial alături de soțul tău ce personaje crezi că vi s-ar potrivi cel mai bine?

Cred că m-aţi închis aici, nu mi-am imaginat niciodată că aş putea să joc cu Răzvan în vreun serial, mai ales că nu e domeniul meu de activitate. Cred că mai degrabă un reality ar fi potrivit pentru noi, pentru că, el cel puţin, e un personaj fără să fie nevoie să joace vreun rol. (râde)

Dacă ar trebui neapărat să aleg, cred că într-o comedie ne-am potrivi cel mai bine.

Irina-si-Razvan-Fodor-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În ce măsură este atrasă Diana, fiica voastră, de televiziune / actorie?

La 13 ani, Diana experimentează şi explorează: e atrasă de muzică în general, cântă la pian, face parte dintr-un cerc de teatru şi merge la concursuri prin ţară cu piesele pe care le joacă, dar îi plac şi ştiinţele, e şi aventuroasă, îi place mişcarea, îi place să înoate… Nu ştim exact ce va decide să facă mai departe, cum se vor contura pasiunile ei, dar noi suntem bucuroşi că orice face, face cu entuziasm şi suflet, şi o susţinem necondiţionat.

Foto: Instagram

Sursă foto:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton