Homepage  / Vedete româneşti

Irina, declarații inedite despre începutul relației cu Răzvan Fodor: „Eu eram aia geloasă!”

Irina, declarații inedite despre începutul relației cu Răzvan Fodor: „Eu eram aia geloasă!”
14

de Cristina Țapu,

Irina și Răzvan Fodor formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc și nu evită să vorbească despre relația lor. Prezentatoarea a făcut declarații inedite despre debutul relației cu Răzvan Fodor.

Irina Fodor, declarații inedite despre începutul relației cu Răzvan

Irina Fodor a declarat într-un interviu pentru revista VIVA! că, la începutul relației sale cu Răzvan Fodor, a experimentat momente de gelozie, având în vedere că soțul ei era unul dintre cei mai doriti burlaci. Totuși, prezentatoarea a povestit cum relația lor a evoluat de-a lungul celor 14 ani de căsnicie, devenind una mult mai echilibrată. De altfel, Irina susține că nu are o rețetă care să garanteze succesul unei relației și este de părere că umorul, comunicarea deschisă, respectul, chimia, toți sunt factori care contribuie la longevitatea unei legături profunde.

irina fodor 8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

„Mai pe la începuturi, așa, eu eram aia geloasă, când eram și eu mai mică și mai aprigă. Între timp, m-am prins că, pur și simplu, toată lumea îl iubește și nu e niciun pericol. (zâmbește) Ca să nu mai spun că el a fost tot timpul înțeleptul pe zona asta: a fost mereu foarte deschis și nici nu mi-a dat vreodată motive de gelozie. Ca să trag o concluzie, ne știm toate parolele, dar din rațiuni ce țin de siguranță și organizare, fără legătură cu gelozii”, a povestit prezentatoarea.

În 2010, Irina și Răzvan Fodor și-au unit destinele, devenind oficial soț și soție. Cu 14 ani de căsnicie, ei au o poveste de dragoste care depășește cu mult această perioadă. La momentul întâlnirii lor, Răzvan era deja un bărbat matur, în timp ce Irina urma cursurile unei facultăți, fiind studentă. Astăzi, Irina și Răzvan formează un cuplu apreciat de către fani și au împreună o fiică, pe nume Diana, care le face viața mai frumoasă.

La vârsta de 19 ani, Irina era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea periodic figurație specială la Buftea. În acea perioadă l-a cunoscut pe Răzvan Fodor, cel care avea să-i devină soț. Au început să interacționeze și să se simpatizeze reciproc, chiar dacă exista o diferență de vârstă de 13 ani între ei.

Conform lui Răzvan Fodor, povestea lor a debutat într-un mod frumos, lipsit de prefăcătorie și dorința de a impresiona. Ambii parteneri și-au câștigat respectul reciproc, iar astăzi cuplul lor este mai solid ca oricând.

Irina este mama unei fete de 13 ani pe nume Diana

Mândria lor cea mai mare este fetița lor, care a venit pe lume pe 24 martie 2011. În acele clipe, Răzvan Fodor era emoționat și abia aștepta să o cunoască pe Diana. Anul acesta, Diana a împlinit 13 ani și s-a transformat deja într-o adevărată domnișoară care cucerește inimile celor din mediul online. Chiar dacă părinții ei au o agendă încărcată, familia Fodor dedică întotdeauna atenție copilului lor și timpului de neprețuit pe care îl petrec împreună.  

Diana Fodor este pasionată de matematică, lucru care a făcut-o pe Irina Fodor să afirme, în glumă, că ea și soțul ei au impresia că cea mică nu este fiica lor. „Da, așa s-ar părea. Cred că nu e nici a lui, nici a mea. Ajungem la concluzia că nu-i copilul nostru” , a spus prezentatoarea.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton