Homepage  / Vedete româneşti

Ce mesaj a transmis Irina Fodor înainte de a porni pe Drumul Zeilor în noul sezon Asia Express. Detalii din culisele emisiunii

Ce mesaj a transmis Irina Fodor înainte de a porni pe Drumul Zeilor în noul sezon Asia Express. Detalii din culisele emisiunii
7

de Cristina Țapu,

Un nou sezon Asia Express este pe punctul de a începe la Antena 1, iar alți concurenți curajoși au acceptat provocarea lansată de Antena 1. Printre cei care își pregătesc bagajele se află și Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, care așteaptă cu nerăbdare începerea filmărilor. Ea a oferit câteva detalii despre competiție și a dezvăluit la ce ar trebui să se aștepte cele nouă echipe care pornesc pe Drumul Zeilor.

Irina Fodor, detalii din culisele emisiunii Asia Express

Irina Fodor a comunicat că filmările pentru noul sezon vor începe în doar câteva zile, așadar emoțiile pe care le resimte sunt la cote maxime.

Partenera lui Răzvan Fodor a început să-și pregătească bagajul și a oferit fanilor emisiunii câteva informații despre provocările care îi vor aștepta pe concurenți în această ediție cu totul specială.

dragii-mei-timpul-a-trecut-pe-nesimtite-si-in-doar-cateva-zile-plecam-intr-o-noua-aventura-magnifica-schimbam-continentul-dam-start-cursei-in-asia-vom-calatori-peste-7000-de-kilometri-prin-thaiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Irina Fodor a distribuit pe pagina personală de Instagram un mesaj în care a vorbit despre noua ediție și prin care și-a exprimat încântarea.

„Dragii mei, timpul a trecut pe nesimțite și, în doar câteva zile, plecăm într-o nouă aventură magnifică! Schimbăm continentul dăm start cursei în… Asia! Vom călători peste 7000 de kilometri prin Thailanda, Malaezia și Indonezia și de abia aștept să descoperim locuri uimitoare și să împărtășesc povestea lor cu voi!

Concurenții sunt pregătiți, numele lor au fost comunicate oficial și nu mai pot de nerăbdare să îi văd în acțiune! Drumul Zeilor își deschide calea pentru noi, emoțiile sunt deja intense și cu toții ardem de nerăbdare să înceapă cursa pe continentul acesta fabulos!”, a fost mesajul Irinei Fodor.

Cel mai dur reality-show al momentului schimbă din nou continentul. Asia Express va duce nouă perechi de vedete pe Drumul Zeilor prin Thailanda, Malaezia și Indonezia. Obiceiuri stranii și totuși spectaculoase, religii diferite, temperaturi ridicate și bariere lingvistice sunt doar câteva dintre provocările cu care se vor confrunta concurenții acestui sezon.

Mona Segall este producătoarea emisiunii Asia Express

Mona Segall este cunoscută pentru succesele sale în lumea televiziunii, având în portofoliu producții notabile precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite” de la Antena 1, dar și emisiuni celebre precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”, realizate în perioada când activa la trustul de pe Pache Protopopescu.

Cu sprijinul părinților săi, Doru și Paula Segall, ambii documentariști, Mona a avut privilegiul să descopere secretele acestei profesii încă din copilărie. Când avea trei anișori, Mona Segall știa deja că voia să lucreze în televiziune atunci când va fi mare, iar visul i s-a îndeplinit!

Sursă foto: Instagram Irina Fodor – Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton