Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, detalii surprinzătoare din culisele Asia Express 2024, sezonul 7. „Totul este altfel față de cum știm noi”

Irina Fodor, detalii surprinzătoare din culisele Asia Express 2024, sezonul 7. „Totul este altfel față de cum știm noi”
17

de Roxana Mirea,

Thailanda, Malaysia și Indonezia sunt țările care vor pune la grea încercare cele 9 echipe de vedete pe de Drumul Zeilor. Noul sezon al emisiunii de la Antena 1 se apropie de lansare, iar Irina Fodor, prezentatoarea show-ului, a făcut dezvăluiri interesante despre Asia Express 2024.  

Irina Fodor, detalii din culisele Asia Express 2024, sezonul 7 

După aproape un an de zile, „Asia Express”, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. 

Recent, Irina Fodor a vorbit despre noul sezon „Asia Express” și a oferit detalii din culisele show-ului. Prezentatoarea TV a fost fascinată de culturile întâlnite pe Drumul Zeilor.  

Eu am întâlnit acolo niște credințe și niște energii, oamenii din Thailanda, din Indonezia, din Malaysia, cred în cu totul alte forțe, care pe noi ne depășesc, sincer, dar cred cu atâta tărie și au niște ritualuri care, efectiv, îți dau lumea peste cap încât ți se zbârlește părul pe ceafă de forța credinței lor în zona respectivă, dar nu numai asta. 

Totul este altfel față de cum știm noi că trebuie să fie sau cum suntem noi obișnuiți să fie, de la mâncare la felul în care se comportă, la felul în care vorbesc”, a declarat Irina Fodor, la Antena Stars, conform Spynews.

De asemenea, Irina Fodor a dezvăluit că nopțile au fost scurte pentru ea. „Acolo, evident, apare oboseala, cred că ăsta este cel mai complicat lucru, pentru că noi nu apucăm să dormim foarte mult. Cursa ne ține pe jar, o medie de cinci ore timp de două luni, în nopțile bune”, a mai spus prezentatoarea TV. 

Irina Fodor, detalii din culisele Asia Express 2024, sezonul 7  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Programul de difuzare pentru Asia Express 2024, sezonul 7 

După aproape un an de zile, „Asia Express”, cel mai dur reality-show al momentului, revine la Antena 1. Marea premieră va avea loc duminică, 1 septembrie, de la ora 20.00. 

Vestea a fost confirmată de Radu Vâlcan și Irina Fodor, într-un clip de pe Instagram. „Salutare, dragilor! Știți ce urmează după „Insula iubirii”, da?”, și-a întrebat fanii Vâlcan, în timp ce prezentatoarea „Asia Express” a venit cu răspunsul: „Asia Express continuă! De la 1 septembrie”. 

Programul de difuzare rămâne cel bine cunoscut de telespectatori, duminica de la ora 20.00 și de luni până miercuri de la 20.30. Spre deosebire de celelalte sezoane, Drumul Zeilor a fost cel mai lung de până acum, având 11 etape în loc de 10.  

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton