Homepage  / Vedete româneşti

Irina Fodor, anunț important despre Asia Express 2024. Ce se întâmplă la filmări. „S-au schimbat puțin lucrurile”

Irina Fodor, anunț important despre Asia Express 2024. Ce se întâmplă la filmări. „S-au schimbat puțin lucrurile”
11

de Roxana Mirea,

Irina Fodor se află la filmările pentru „Asia Express” 2024. Prezentatoarea TV a făcut un anunț important despre ce se întâmplă pe Drumul Zeilor. Irina Fodor a dezvăluit că au intervenit o serie de mici schimbări.

Irina Fodor, despre ce se întâmplă la Asia Express 2024 

Încă de la sfârșitul lunii februarie, Irina Fodor se află la filmările pentru Asia Express 2024. Cursa de pe Drumul Zeilor a început din Thailanda. „Thailanda. Minunată țară au oamenii ăștia! Deși am fost în două vacanțe aici până acum, de data asta descopăr o cu totul altă latură a ei. Cursa Asia Express are darul ăsta, să scoată la iveală culori noi, și mai vii, și mai fascinante. Love it!”, a scris Irina Fodor pe Instagram, la vremea respectivă. 

După ce au traversat Thailanda, concurenții s-au întrecut în Malaysia, iar acum crusa se apropie cu pași repezi de sfârșit. Irina Fodor a anunțat că au ajuns în ultima țară a competiției, în Indonezia. De asemenea, ea a spus că s-au schimbat unele lucruri în cursă din cauza traficului infernal.

Irina Fodor, de la Asia Express 2024  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Ce văd eu din cameră azi.  

După cum bănuiesc că ați ghicit deja, suntem în cea de-a treia țară de pe Drumul Zeilor: Indonezia. Am început traseul dintr-o zonă înconjurată de vulcani. S-au schimbat puțin lucrurile în cursă, pentru că aici e un trafic infernal, dar ne adaptăm. Vă mai scriu”, a scris Irina Fodor, în dreptul unor imagini surprinde de la fereastra hotelului unde este cazată. 

Apoi, ea a revenit cu imagini care dovedesc traficul infernal din Indonezia. 

„Nu o să vă mint, e ușor aglomerat pe străzile din Indonezia… Acum, să vedem cine ajunge pe primul loc la pupitru: eu sau concurenții?”, a mai scris Irina Fodor pe Instagram. 

Cine sunt concurenții de la Asia Express 2024 

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vişănescu, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul şi antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache, sunt curajoșii care pornesc în acest sezon într-o nouă aventură la capătul lumii.  

Fără telefon, cu doar un dolar pe zi, aceștia vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton